Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Da, Yes, Oui, Sì! Usuđuješ li se da kažeš „Da“ i budeš ženstvena i strastvena u svakom trenutku? (Blog)

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Ovo je tajni “trik” Tamare Dragičević za gušću i jaču kosu kakvu svi želimo!

Mivela WELLFIT 2013

Mivela WELLFIT 2013

Treći regionalni sajam fitnesa, velnesa i zdravog života Mivela Wellfit održaće se od petka, 17, do nedelje, 19. maja, ove godine, u Belexpocentru u Beogradu, u terminu od 10 do 19 časova.

Organizatori predviđaju da će sajam okupiti više od 50 vodećih fitnes klubova, velnes i spa centara iz svih delova Srbije, proizvođača opreme za fitnes i bodibilding trening, sportske opreme za vežbanje, uvoznika i distributera dijetalnih proizvoda u ishrani, opreme za dijagnostiku, oporavak i rehabilitaciju, osiguravajućih društava… Oni će tokom trajanja sajma imati priliku da predstave svoje proizvode, sretnu se sa posetiocima i približe im svoju ponudu. Naglasak je na konvenciji koja će biti posvećena sve prisutnijoj pilates industriji.

Misija sajma je predstavljanje fitnesa i velnesa kao jednog od najvažnijih trendova današnjice, dok im je vizija da Wellfit postane nezaobilazno mesto istinskih ljubitelja zdravog života. “Želja nam je da na jednom mestu okupimo sve one koji učestvuju ili doprinose fitnes i velnes sceni, da se podigne nivo svesti građana Srbije o vođenju računa o zdravlju i da se širokoj javnosti predstave svi mogući načini prevencije i samomedikacije”, naglasili su organizatori.

sa krilima Mivela WELLFIT 2013

Organizatori predviđaju da će sajam okupiti više od 50 vodećih fitnes klubova, velnes i spa centara iz svih delova Srbije

U okviru Mivela Wellfit sajma sigurno će omiljeno mesto biti Body&Mind radionice za opuštanje – mesto na kome će posetioci moći da uživaju i saznaju kako da se opuste posle naporne radne nedelje.

Sve ovo i još mnogo više je svakako razlog za sve one koji vole život, žive ili bi želeli da žive zdravije – da dođu i budu i sami deo ovog događaja.

Editors choice