Tri sporty chic načina da nosiš patike ovog proleća kao Nina Seničar

Fenomen veštačke inteligencije ili zašto smo zapravo fascinirani serijom Zapadni svet

Zašto je odluka da životu uvek kažeš “Da” najbolja odluka koju možeš da doneseš? (BLOG)

Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Mjooz: Lady Gaga, The Weeknd i Ciara

Mjooz: Lady Gaga, The Weeknd i Ciara

Lady Gaga otkazala turneju

Lejdi Gaga (Lady Gaga) morala je da otkaže sve koncerte u okviru predstojeće turneje po Americi i Kanadi zbog odlaska na operaciju kuka. Reč je o ozbiljnoj povredi koja joj onemogućava da na nastupima pruži svoj maksimum i zbog koje će jedno vreme morati da miruje. Izuzetno slomljena i potresena pevačica izjavila je kako je ovu povredu krila od svog tima već mesec dana, nadajući se zalečenju, a svojim fanovima poručila je: “Nadam se da ćete mi oprostiti, iako ja sebi ne mogu da oprostim”.

Slika 1 Mjooz Mjooz: Lady Gaga, The Weeknd i Ciara

Lejdi Gaga mora na operaciju

The Weeknd objavio novi spot

Sve popularniji kanadski muzičar The Weeknd objavio je još jedan spot u okviru promovisanja svog aktuelnog trostrukog albuma. Reč je o bonus numeri pod naslovom “Twenty Eight” koja se nalazi na prvom mikstepju “House of Balloons”. Mračne scene i seksi atmosfera ono je što preovladava ovim najnovijim muzičkim spotom.

Blast from the past:

Američka pevačica Sijera (Ciara), dobro poznata po svojim savršenim plesnim pokretima, 2007. godine objavila je singl pod naslovom “Like a Boy”. Numera se nalazi na njenom drugom studijskom albumu “Ciara: The Evolution”, a i danas važi za jedan od njenih najvećih hitova. Zgodna Sijera nedavno je objavila dva nova singla, “Sorry” i “Got Me Good” i tako najavila predstojeći, peti po redu studijski album koji če nositi naziv “One Woman Army”.

Izvor fotografije: popcrush.com


Kristina Bijelić studira na Fakultetu za kulturu i medije. Obožava Njujork, putovanja, smeh do suza. Veoma je pozitivna osoba, veliki sanjar i nostalgičar. Smatra da lude avanture i nezaboravni trenuci provedeni sa dragim osobama čine život. Moto: Believe in your dreams!

Editors choice