5 najčešćih mitova o kosi koje treba odmah da zaboraviš

Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Mjooz: Ljubav, prozivke i šokovi

Mjooz: Ljubav, prozivke i šokovi

Oh, oh, hohoho, ooooo… “Ladies, hold on to your panties, the Mr. Sexy is back.” Džastin Timberlejk (Justin Timberlake), onaj kog većina nas i dalje priznaje kao jedinog Džastina, nikada prežaljena tinejdžerska ljubav velikog broja dama, vratio se na muzičku scenu novim albumom, o čemu smo vam već pisali.

slika justin Mjooz: Ljubav, prozivke i šokovi

Džastin kaže da je pesma o onoj osobi koju možete smatrati svojom drugom polovinom. Ali ne misli na sebe i svoju suprugu Džesiku Bil

Dok čekamo da pevač potvrdi ili opovrgne izjavu njegovog saradnika Kuestlava (Questlove), koji je rekao da publika može očekivati još jedan album do kraja godine, uživaćemo u ekranizacijama numera sa povratničkog albuma “20/20 Experience”. Poslednji spot koji je Džastin snimio jeste za osmominutnu pesmu “Mirrors”. Video je posvećen njegovoj babi i dedi – Sejdi (Sadie) i Vilijamu (William), a režija ove emotivne priče poverena je Floriji Sigismondi (Floria Sigismondi). Džastin je nedavno predstavio još dve nove pesme, a to su “Dress On” i “Body Count”.

Bend S.A.R.S. je dogurao daleko od “Buđavog leba”. Oni su spremili novi album koji uskoro izlazi, a nedavno su predstavili i novu pesmu. Album “Kuća časti” će imati 11 numera, a jedna od njih, koja ujedno i najavljuje album, jeste “Mitohondrije”. Da, da, izvucite iz malog mozga znanje o biologiji koje vam je godinama protrčavalo kroz glavu – mislimo upravo na te mitohondrije. Or do we? Frontmen benda Žare kaže da ne planira nikome da se pravda, a onaj ko ne shvata sarkazam, neće razumeti ni ovu pesmu. Šta vi kažete, pogodili su pravo u metu, ili…?

Blast from the past: 

Merilin Menson (Marilyn Manson) je svoju verziju pesme “Tainted Love” predstavio 2001. godine kao deo soundtracka za “Ovo nije još jedan glupi tinejdžerski film” (Not Another Teen Movie). Pošto je bila veliki hit, našla se i na njegovom albumu “The Golden Age Of Grotesque”, i pored mnogo obrada ove numere, često možemo čuti da je mnogima, čak i onima koji nisu fanovi ovog šok-rokera, upravo njegova obrada omiljena.


Milica Radović je uvek u manjku sa vremenom, novcem i strpljenjem. Voli da sa prijateljima sedne na po čašicu razgovora, da zaigra i da se smeje. Nema vremena za gubljenje, ni živaca za kukavice. Baby face, višak energije i manjak kilograma koristi kao prednosti, a vama poručuje : “Boj se ovna, boj se govna. Kad ćeš živeti?”

Editors choice