Ako ste do sada razmišljali da li ćete otići na Exit festival, verujem da će vam se sve sumnje upravo raspršiti pošto… (drums…) Warriors Dance festival će zatresti Petrovaradin! I verujte mi, želite da budete tamo kada se to desi!

Nekako nam se čini da ko šta radi, The Prodigy nastupa u Srbiji. A opet, svaki put se traži karta više. Dakle 12. jul, Novi Sad, Petrovaradin, Exit, i svi mi koji skačemo dok u nama ima snage.

slika exit prodigy Mjooz: Znamo dan kada će goreti tvrđava

Ovo će biti jedino izdanje Warriors Dance festivala u Evropi u ovoj godini

Ovo je još zanimljivije iz razloga što se po prvi put dešava da se na Exit-u organizuje festival u festivalu, a pored već spomenutih The Prodigy, nastupiće i DJ Fresh, South Central, Brookes Brothers, The Prototypes, Eyesburn i Feed Me.

Kelis (Kelis) će nam u septembru predstaviti novi album koji je nedavno najavila singlom “Jerk Ribs”. Naslednik albuma “Flesh Tone” će se najverovatnije zvati “FOOD” i pevačica kaže da će biti malo mračniji i u elektro fazonu. Ovo je njen šesti album, a za produkcijski deo je zadužen Dave Sitek, koji je radio i novi album “BE” sastava Beady Eye a.k.a. novi bend Lijama Galagera (Liam Gallagher).

Blast from the past: 

Sastav Fletwood Mac je numeru “Little Lies” predstavio kao treći singl sa njihovog albuma “Tango In The Night”. Pesma je u etru od 1987. godine, a odnedavno je zvanično njihov top 10 hit u SAD-u.


Milica Radović je uvek u manjku sa vremenom, novcem i strpljenjem. Voli da sa prijateljima sedne na po čašicu razgovora, da zaigra i da se smeje. Nema vremena za gubljenje, ni živaca za kukavice. Baby face, višak energije i manjak kilograma koristi kao prednosti, a vama poručuje: “Boj se ovna, boj se govna. Kad ćeš živeti?”

Editors choice