Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Da, Yes, Oui, Sì! Usuđuješ li se da kažeš „Da“ i budeš ženstvena i strastvena u svakom trenutku? (Blog)

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Ovo je tajni “trik” Tamare Dragičević za gušću i jaču kosu kakvu svi želimo!

Style inspo: Kako da izdominiraš noseći athleisure trend

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Moć origano ulja

Moć origano ulja

Origano je samonikla mediteranska biljka koja važi za jednu od najlekovitijih biljaka sveta. Origano ulje u današnje vreme spada u najmoćnija prirodna sredstva sa antiseptičkim i antibiotskim dejstvom.

Aleksandar MN origano Moć origano ulja

Origano ulje se dobija od divljih vrsta origana posebnim procesom destilacije, kako bi se sačuvala sva lekovita svojstva.

Najvrednija lekovita materija u Origano ulju je karvakrol, sastojak koji ima snažna antibakterijska svojstva. Naučnici su potvrdili da je Origano ulje efikasno protiv 25 različitih vrsta bakterija, najviše protiv većine bakterija koje uzrokuju infekcije debelog creva i urinarnog trakta, čireva i kožnih infekcija. Osim što uništava bakterije, Origano ulje ima snažno antivirusno delovanje pa efikasno štiti od gripa i prehlade.

Aleksandar MN origano1 Moć origano ulja

Origano ulje  odlično deluje protiv mnogih vrsta bakterija, virusa i gljivica koji menjaju oblike i otežavaju lečenje. Agresivna antigljivična svojstva Origano ulja uspešno sprečavaju tvrdokorne infekcije poput kandidijaze, uporne eširihije, gljivica na noktima i temenu kao i “atletsko stopalo”. Zavisno od vrste infekcije Origano ulje može da se pije ili da se primenjuje lokalno direktnim nanošenjem.

Zanimlivo je da su istraživanja američkog Ministarstva poljoprivrede pokazala da Origano ulje ima 42 puta veće antioksidativno dejstvo od jabuke, 12 puta od pomorandže, 4 puta jače antioksidativno dejstvo od borovnice, a čak 26 puta je jače od fenola  (sredstva kojim se sterilišu hirurški instrumenti).

Origano ulje, španskog proizvođača Marny’s ima 81,69% karvakrola, što je najveća koncentracija karvakrola  (lekovite materija origano ulja) na tržištu, potpuno je čisto i prirodno, organskog porekla, bez ikakvih dodataka i primesa.

Aleksandar MN origano3 Moć origano ulja

Marny’s  Origano ulje:

Uništava bakterije, viruse i gljivice

Rešava urinarne, respiratorne i kožne infekcije

Najjači je biljni antiseptik na svetu

Prijatnog je ukusa

Marny’s Origano ulje je u pakovanju od 30ml što je najveće pakovanje na tržištu i dovoljno je za svakodnevnu upotrebu u periodu od tri meseca.

Marny’s Origano ulje po najboljoj ceni možete kupiti na sledećem linku.

Za više informacija možete pogledati ovde.

 

Editors choice