Kada nastupe tridesete godine svaka žena je već do tada izgradila svoj modni stil. Garderoba, šminka i frizura koje nosite treba da predstavlja vas onakvim kakvi zaista jeste. Evo šta svaka žena u 30+ mora imati:

Klasičan par cipela

Bilo da obožavate da nosite visoke potpetice ili radije nosite ravnu obuću, svaka žena mora da ima bar jedan par klasičnih crnih cipela. Izaberite one cipele koje su udobne i u kojima možete biti opuštene kao da ste u ravnim sandalama ili baletankama.

hbz 10 for 30 01 Blahnik BB sm Moda 30+: Šta morate imati

Odelo

Za svaki profesionalan izgled, poslovni sastanak ili intervju neophodno je uz siguran govor i samopouzdanje da imate bar jedno odelo u svom garderoberu. Međutim, odela možete nositi i u drugim prilikama ne mora to uvek biti izbor za poslovne prilike.

hbz 10 for 30 02 comp stella sm Moda 30+: Šta morate imati

Sat

Veoma dobro znamo koliko su detalji važni kada je reč o odevanju. Često su oni ti koji mogu ostaviti najjači utisak. Sat je definitivno jedan od aksesoara koje morate imati, ali pri izboru ovog detalja povedite računa da u potpunosti oslikava vaš stil.

hbz 10 for 30 04 Hermes H sm Moda 30+: Šta morate imati

Torba za sva vremena

Modni trendovi se smenjuju, ali torbe ostaju. Birajte ih isključivo na osnovu ličnog senzibiliteta i ne pokorevajte se slepo trendovima. Za vas izdvajamo jednu od kože u svetloj nijansi, a potrebna je jedna ista takva u tamnijoj.

hbz 10 for 30 09 VB sm Moda 30+: Šta morate imati

Dragana Katić 

Editors choice