Usuđuješ li se da kažeš „Da“ i budeš ženstvena i strastvena u svakom trenutku? (Blog)

Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

U susret avanturi: Zašto je život punim plućima sinonim za sreću? (BLOG)

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Moda na naslovnici: Madonna, direktorski rez!

Moda na naslovnici: Madonna, direktorski rez!

Fotograf Tom Munro (Tom Munro) je fotografisao pop ikonu Madonu (Madonna) zajedno sa glavnom junakinjom njenog novog filma “W.E.” glumicom Andreom Risborou (Andrea Riseborough) za američko izdanje magazina “Harper’s Bazaar” u decembru 2011. godine. Madona i glumica Andrea blistaju na naslovnici, ali i u samom editorijalu noseći divne kreacije kreatora poput Rik Ovensa (Rick Owens)Tom Forda (Tom Ford)Džil Sandera (Jil Sander). Promovišući nove kolekcije svetskih dizajnera ove dve lepotice promovisale su i novi film čiji je Madona reditelj. Za stilizovanje je bila zadužena Arijana Filips (Arianne Phillips).

Madona je prepoznatljiva po svom pomeranju društvenih normi i svojim energetskim tekstovima, promovisanju ženske moći i snage, dinamičnim scenskim nastupima i zahtevnim plesnim pokretima i svojim seksi kostimima za nastupe. A pored glume okušala se i kao direktor i reditelj filma, a za ovo specijalno izdanje američkog magazina prigrlila je i ulogu fotografa. Sam intervju sa Madonom opisuje mnogo više od njenog novog filma i promovisanja novih pesama, opisuje njeno detinjstvo i odrastanje bez majke, koja je umrla kada je ona imala samo pet godina. Naslovnica u kombinaciji sa intervjuom donosi veliku popularnost ovom izdanju, a sama naslovnica odiše snagom. A verni pretplatnici dobili su i svoju posebnu naslovnu stranu na kojoj Madona ima glavnu reč – ali kao fotograf. Ne treba zaboraviti ni prelepu Andreu koja savršeno upotpunjava celu priču.

prva naslovnica  Moda na naslovnici: Madonna, direktorski rez!

Madona i prelepa glumica Andrea blistaju na naslovnoj strani i promovišu novi film “W.E.”

druga naslovnica Moda na naslovnici: Madonna, direktorski rez!

Madona vodi glavnu reč kao reditelj i fotograf

Izvor fotografija: coverjunkie.com


Ivana Aćimić je arhitekta, zaljubljenik u modu i putovanja, kao i dobre knjige, muziku i filmove. Veliki je fan španske kulture i mode. Uvek se vodi rečenicom kreatora Yves Saint Laurent-a “Fashion fades, style is eternal”. Propagira male stvari koje život čine lepšim. Autorka je bloga “Street Colors and Fashion”.

Editors choice