Dok jedni čekaju godišnji odmor, drugi se spremaju za poslovno putovanje. Danas vam nudimo nekoliko predloga kako da zablistate na svom poslovnom putu i ostavite najbolji utisak na svoje poslovne saradnike.

Salvatore Ferragamo i PaulJoe Moda za poslovni put

Salvatore Ferragamo i Paul & Joe

Odela skrojena od laganih materijala u jarkim bojama pružaju glamurozan osećaj. Ona su podjednako dobar izbor za dnevni sastanak ili poslovnu večeru. Interesantno je što na tako jednobojnu kombinaciju možete dodati bilo koji aksesoar u kontrastnoj boji i time postignuti pravi stylish efekat. Naše omiljene boje su tirkizna i zagasita pink. Louis Vuitton je sinonim za eleganciju u svom najvišem obliku. Ova modna kuća je ponudila odela prošarana printom u kojima ćete izgledati sofisticirano. Ukoliko ste pobornica dugih pantalona, i ne volite da previše otkrivate kada je u pitanju vaš poslovni autfit, vama predlažemo odela u nežno narandžastoj i beloj boji, a obavezan detalj je kaiš.

Louis Vuitton111 Moda za poslovni put

Louis Vuitton

Akris i Sonia Rykiel Moda za poslovni put

Akris i Sonia Rykiel

Bermude na poslu? Zašto da ne. Letnje odelo u sivoj boji će se odlično slagati uz print majicu, bio to cvetni ili leopard print. Modna kuća Christian Siriano za ovu sezonu predlaže odelo od sjajnog materijala, dok Costume National u neodoljivoj tirkiznoj u trend vraća i majice od satena i svile.

Doo Ri i Costume National Moda za poslovni put

Doo Ri i Costume National

Christian Siriano i Jason Wu Moda za poslovni put

Christian Siriano i Jason Wu

I jedan beauty savet: Sa šminkom nemojte preterivati, dovoljne su vam maskara i labelo. Kosu skupite u elegantnu punđu ili napravite blage talase. Takođe, imajte na umu da je isfenirana kosa uvek pun pogodak.


Dragana Katić je student prava, autor bloga Fashion Dreams and Things i ljubitelj starih holivudskih filmova. Voli istoriju, modu i svoje prijatelje. Sve ono što smatra da je lepo ušuškava na stranice svog bloga.

Editors choice