Ukoliko ste osoba koja voli vino i oduševljava je pomisao na posedovanje sopstvenog vinograda koji je “upakovan” u moderno okruženje, onda je ova vila pravo mesto za vas! Idejni tvorci ovog ambijenta su L’AND wineresorts.  Njihov motiv prilikom sprovođenja zamisli u delo jeste: “Beauty in simplicity!”

Vila sa slike je smeštena u Portugalu. Na njenom uređenju se još uvek pomno radi, a u realizaciju je uključeno pet arhitektonskih firmi iz Evrope. Cilj je da se istakne elegancija i jednostavnost u isto vreme, bez previše ukrasa i sa jasnom stilskom porukom. Duh Mediterana i sofisticirani komadi nameštaja su prva inspiracija. Iako su nam rustični nameštaj, vintage stil i shabby nota prva asocijacija na vile koje u posedu imaju vinograd, ovaj moderan enterijer i eksterijer poništavaju tu tezu.

Minimalizam, bela boja, moderni detalji, nameštaj jasnih linija, bazen, magičan pogled sa balkona na vinograd – sve su to odlike ove velelepne vile.

balcony vineyard view Moderan dizajn: vinograd i vila

Balkon nesvakidašnjeg izgleda

test Moderan dizajn: vinograd i vila

Minimalizam i čistoća

house pool design Moderan dizajn: vinograd i vila

Pogled na vrt koji inspiriše

dining cum kitchen Moderan dizajn: vinograd i vila

Moderna kuhinja

designer living room Moderan dizajn: vinograd i vila

Nameštaj jasnih linija i puno svetlosti kao odraz trenda

house exterior view Moderan dizajn: vinograd i vila

Beauty in simplicity


Jovana Katić – Dajte joj pero i hartiju i stvoriće vam modernu bajku. Ulepšaće vam dan neobičnim pričama o večnim modnim klasicima i venčanjima. Svoju kreativnost ispisuje na stranicama svog bloga Juliet’s Pen.

Editors choice