Fenomen veštačke inteligencije ili zašto smo zapravo fascinirani serijom Zapadni svet

Zašto je odluka da životu uvek kažeš “Da” najbolja odluka koju možeš da doneseš? (BLOG)

Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Moderne sobe za tinejdžere

Moderne sobe za tinejdžere

Nijedan dom nije potpun bez kutka za decu, u kome ona spavaju i uče. Ukoliko ste u mogućnosti i ukoliko vaš životni prostor dozvoljava veće promene u enterijeru, ne bi bilo loše da kutak za spavanje odvojite od dela u kome vaše dete uči. Ako to ipak nije moguće, vodite se minimalističkim stavom, ali zadržite kreativnost u ostvarivanju ideja.

Najvažnija stvar u dečijoj sobi jeste osvetljenje. Potrudite se da njihov kutak prima dovoljno svetlosti tokom dana, a obezbedite i prijatno noćno osvetljenje. Na takvim detaljima ne treba štedeti. Udoban krevet i prostran deo za učenje su takođe veoma važni. Važno je imati na umu da svaki od ovih elemenata bude autentičan i udoban u isto vreme.

Interesantnu kombinaciju u enterijeru predstavljaju nijanse narandžaste, crvene i žute boje. Predlažemo vam da uz krevet za spavanje postavite police za knjige – zanimljiva štiva će vaše dete lakše držati na jednom mestu. Uz policu postavite garderober u kome će se nalaziti najosnovnija odeća. Ne bi bilo loše da u jednom posebnom kutku doma držite sve ostale dečije stvari – time ćete samo doprineti udobnosti dečijeg kutka.

Ukoliko imate dvoje dece koja dele istu prostoriju, krevete postavite jedan naspram drugog, a između njih postavite radni sto. Obratite pažnju na detalje: koristite posteljinu vedrijih boja, tepihe sa modenim šarama, police za knjige od različitih boja i materijala, itd.

teen bedroom idea 582x727 Moderne sobe za tinejdžere teen bedroom double beds 582x495 Moderne sobe za tinejdžere teen bedroom design 582x456 Moderne sobe za tinejdžere teen bedroom decor 582x341 Moderne sobe za tinejdžere bedroom design 582x456 Moderne sobe za tinejdžere
Jovana Katić – Dajte joj pero i hartiju i stvoriće vam modernu bajku. Ulepšaće vam dan neobičnim pričama o večnim modnim klasicima i venčanjima. Svoju kreativnost ispisuje na stranicama svog bloga Juliet’s Pen.

Editors choice