Céline je luksuzni francuski brend duge tradicije i kvalitetne robe. U okviru ovog brenda moguće je naći fantastičnu garderobu, cipele i aksesoare.

Danas vam predstavljamo vrlo zanimljive i neobične cipele sa potpisom Céline. One su špicastih vrhova i obložene su predivnim mekim krznom. Vrlo su simpatične, luckaste, a opet i elegantne. Interesantan spoj, priznaćete.

Predlog kako da ih nosite: savršeno će se uklopiti uz jednobojan komplet i aksesoare od krzna. Stoga vam predlažemo krznenu tašnu, rukavice, šal ili kapu u istoj boji kao i cipele.

Krznene cipele Celine Modna opsesija dana: Cipele Céline

Interesantne krznene cipele Céline

Sve modne opsesije možete pogledati ovde.


Aleksandra Grujić – Student menadžmenta na Fakultetu za uslužni biznis. Obožava svoje roditelje, putovanja i šoping. Veoma zainteresovana za menadžment, arhitekturu, dizajn i knjige. Trenutno piše svoju prvu knjigu i uživa u kreiranju priče i igranju rečima. Smatra da svaka osoba može da voli druge samo onda ako voli sebe. Voleti sebe znači biti zadovoljan sobom i biti kompletna ličnost, dok to opet znači biti ostvaren na svim poljima u životu. Stoga smatra da svako treba neprestano da radi na sebi, kako na svom obrazovanju i ponašanju, tako i na svom izgledu. Više informacija o Aleksandrinim interesovanjima i stilu, kao i o njenom novinarskom radu možete da saznate putem ovog sajta.

Editors choice