Usuđuješ li se da kažeš „Da“ i budeš ženstvena i strastvena u svakom trenutku? (Blog)

Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

U susret avanturi: Zašto je život punim plućima sinonim za sreću? (BLOG)

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Modna opsesija dana: Cipele Chanel

Modna opsesija dana: Cipele Chanel

Chanel je jedan od najpopularnijih, ako ne čak i najpopularniji modni brend na svetu. Osnovala ga je davne 1909. godine neprikosnovena modna dizajnerka Gabrijela Koko Šanel (Gabrielle Bonheur “Coco” Chanel). Ona je svojim istančanim osećajem za stil i prefinjenost, kao i fenomenalnim idejama i kreacijama postala simbol elegancije.

Od 1983. godine na čelu brenda Chanel nalazi se fenomenalni modni dizajner Karl Lagerfeld koji svojim fenomenalnim kreacijama ne zaostaje za Koko, modnom divom.

Predivna garderoba, cipele i aksesoari, kozmetika, kao i parfemi čarobnih mirisnih nota čine ovaj brend posebnim.

Našu današnju modnu opsesiju čine božanstvene cipele sa potpisom Chanel. Ono što je na njima upadljivo, a samim tim i veoma zanimljivo, jeste prozirni materijal od kojih su pravljene, a na kojem se nalazi logo brenda. Nežnosti i ženstvenosti ovih cipela otvorenih prstiju doprinose i neodoljive mašne koje ih ukrašavaju.

Kako da ih nosite: ovo su jedne zaista veoma lepe letnje cipele koje možete da kombinujete na najrazličitije načine. Uz suknjice, pantalonice, farmerice, za dnevnu ili pak večernju varijantu – ove cipelice odgovaraju uz sve. Smatramo da su ove mašnice izuzetno zanimljivi detalji koje možete da učinite dominantnim u celokupnom look-u. Predlog: upotrebite tanak rajf za kosu sa dodatkom mašnice, ili pak uzmite neku tašnicu takođe sa dodatkom detalja u vidu mašnice. Samo budite oprezne, mašnice jesu slatke, ali ukoliko ih imate mnogo na sebi u jednom momentu… ne baš!

MOD Cipele Chanel Modna opsesija dana: Cipele Chanel

Cipele Chanel

 


Aleksandra Grujić – Student menadžmenta na Fakultetu za uslužni biznis. Obožava svoje roditelje, putovanja i šoping. Veoma zainteresovana za menadžment, arhitekturu, dizajn i knjige. Trenutno piše svoju prvu knjigu i uživa u kreiranju priče i igranju rečima. Smatra da svaka osoba može da voli druge samo onda ako voli sebe. Voleti sebe znači biti zadovoljan sobom i biti kompletna ličnost, dok to opet znači biti ostvaren na svim poljima u životu. Stoga smatra da svako treba neprestano da radi na sebi, kako na svom obrazovanju i ponašanju, tako i na svom izgledu. Više informacija o Aleksandrinim interesovanjima i stilu, kao i o njenom novinarskom radu možete da saznate putem ovog sajta.

 

 

 

Editors choice