Prada je brend sa tradicijom dugom sto godina. Luksuzni proizvodi ovog brenda, koji su čitav jedan vek na tržištu, prepoznatljivi su po svom visokom kvalitetu i prelepom dizajnu.

Danas vam predstavljamo predivne cipele Prada cvetnog printa. Cipele su fantastično dizajnirane sa platformama i visokim štiklama i kao takve priliče svakoj savremenoj femme fatale. Možete da ih nosite na različite načine uz različitu garderobu: uz mini suknje i haljine, pantalone, helanke, pa čak i farmerice. U svakom slučaju, noseći ovakve cipele izgledaćete fabulozno.

slika136.jpg36 Modna opsesija dana: Cipele Prada

Cipele Prada

Sve modne opsesije možete pogledati ovde.


Aleksandra Grujić– Student menadžmenta na Fakultetu za uslužni biznis. Obožava svoje roditelje, putovanja i šoping. Veoma zainteresovana za menadžment, arhitekturu, dizajn i knjige. Trenutno piše svoju prvu knjigu i uživa u kreiranju priče i igranju rečima. Smatra da svaka osoba može da voli druge samo onda ako voli sebe. Voleti sebe znači biti zadovoljan sobom i biti kompletna ličnost, dok to opet znači biti ostvaren na svim poljima u životu. Stoga smatra da svako treba neprestano da radi na sebi, kako na svom obrazovanju i ponašanju, tako i na svom izgledu.

Editors choice