Tom Ford je luksuzni brend ženske i muške garderobe, cipela, aksesoara i parfema. Na čelu ove modne kuće nalazi se modni dizajner Tom ForD. Osim za svoju kompaniju, Tom radi kao kreativni direktor i za brendove kao što su Gucci, Yves Saint Laurent, Perry Ellis i Cathy Hardwick.

Cipele sa špicastim vrhovima su ponovo u trendu. Međutim, za razliku od takvih cipela koje su u trendu bile početkom dvehiljaditih godina, ove koje su trenutno aktuelne imaju daleko višu štiklu. Samim tim noga dobija mnogo ženstveniji oblik zbog nagiba koji je mnogo veći nego što je bio ranijih godina.

Cipele špicatih vrhova sa katancem potpisa Tom Ford postale su svetski hit i veoma često su viđene na damama poznatim javnosti. Ove koje vam danas predstavljamo su u boji starog zlata, a interesantan je dezen pitonove kože.

Cipele Tom Ford Modna opsesija dana: Cipele Tom Ford

Cipele Tom Ford

Sve modne opsesije možete pogledati ovde.


Aleksandra Grujić – Student menadžmenta na Fakultetu za uslužni biznis. Obožava svoje roditelje, putovanja i šoping. Veoma zainteresovana za menadžment, arhitekturu, dizajn i knjige. Trenutno piše svoju prvu knjigu i uživa u kreiranju priče i igranju rečima. Smatra da svaka osoba može da voli druge samo onda ako voli sebe. Voleti sebe znači biti zadovoljan sobom i biti kompletna ličnost, dok to opet znači biti ostvaren na svim poljima u životu. Stoga smatra da svako treba neprestano da radi na sebi, kako na svom obrazovanju i ponašanju, tako i na svom izgledu. Više informacija o Aleksandrinim interesovanjima i stilu, kao i o njenom novinarskom radu možete da saznate putem ovog sajta.

Editors choice