La Perla donji veš ima veoma dugu tradiciju. Naime, ovaj brend se još od 1954. godine bavi proizvodnjom elegantnog i luksuznog donjeg veša, pižama i kupaćih kostima.

Današnju modnu opsesiju čini prefinjen La Perla komplet donjeg veša. Ovaj komplet čine korset, gaćice i elegantne crne čarape. Korset i gaćice su rađeni od satena i čipke. Kombinacija crne i boje šampanjca je prefinjena i senzualna. Detalji na korsetu u vidu tufnica su veoma simpatični i ženstveni. Kao i kod većine donjeg veša, i u ovom slučaju su svilene mašnice neizostavni deo veša.

slika19.jpg9 Modna opsesija dana: Donji veš La Perla

Nežno, senzualno i ženstveno

Sve modne opsesije možete pogledati ovde.


Aleksandra Grujić– Student menadžmenta na Fakultetu za uslužni biznis. Obožava svoje roditelje, putovanja i šoping. Veoma zainteresovana za menadžment, arhitekturu, dizajn i knjige. Trenutno piše svoju prvu knjigu i uživa u kreiranju priče i igranju rečima. Smatra da svaka osoba može da voli druge samo onda ako voli sebe. Voleti sebe znači biti zadovoljan sobom i biti kompletna ličnost, dok to opet znači biti ostvaren na svim poljima u životu. Stoga smatra da svako treba neprestano da radi na sebi, kako na svom obrazovanju i ponašanju, tako i na svom izgledu.

Editors choice