Brend Lise Charmel osnovan je u francuskom gradu Lionu poznatom i kao “grad svile”. U okviru ponuđenih proizvoda sa potpisom Lise Charmel moguće je pronaći predivan donji veš, pidžame i spavaćice, kao i zavodljive aksesoare.

Danas vam predstavljamo donji veš ovog brenda koji izgleda fabulozno. Nežna i senzualna čipka u obliku gaćica visokog struka je predivna.

Kako da ga nosite: ovaj veš je idealno da ukombinujete sa grudnjakom od istog materijala i dizajna. Svileni ili čipkani ogrtač biće odličan dodatak ovakvom zavodljivom vešu.

Donji ves Lise Charmel Modna opsesija dana: Donji veš Lise Charmel

Senzualno, ženstveno i zavodljivo

Sve modne opsesije možete pogledati ovde.


Aleksandra Grujić – Student menadžmenta na Fakultetu za uslužni biznis. Obožava svoje roditelje, putovanja i šoping. Veoma zainteresovana za menadžment, arhitekturu, dizajn i knjige. Trenutno piše svoju prvu knjigu i uživa u kreiranju priče i igranju rečima. Smatra da svaka osoba može da voli druge samo onda ako voli sebe. Voleti sebe znači biti zadovoljan sobom i biti kompletna ličnost, dok to opet znači biti ostvaren na svim poljima u životu. Stoga smatra da svako treba neprestano da radi na sebi, kako na svom obrazovanju i ponašanju, tako i na svom izgledu. Više informacija o Aleksandrinim interesovanjima i stilu, kao i o njenom novinarskom radu možete da saznate putem ovog sajta.

Editors choice