5 najčešćih mitova o kosi koje treba odmah da zaboraviš

Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Modna opsesija dana: Haljina Jovani

Modna opsesija dana: Haljina Jovani

Jovani je naziv modnog brenda poznatog po izuzetnim haljinama u svom asortimanu. Elegancija i glamur su karakteristike na kojima su bazirane kreacije ovog brenda. Ukoliko vam je neophodna haljina za neki otmeni događaj, maturu, venčanje, predstojeće novogodišnje slavlje i ostale svečane prilike, haljine Jovani su idealan izbor.

Predstavljamo vam božanstvenu haljinu zlatne boje ovog brenda. Haljina je obložena glamuroznim prozirnim kristalima, kao i onima u zlatnoj boji, tako da je celokupni efekat ove haljine sjajan.

Kako da je nosite: ova haljina je, kao uostalom i sve ostale haljine ovog brenda, namenjena svečanim prilikama. Frizura, šminka i nakit koji su prikazani na fotografiji su savršeni za ovu haljinu. Predlažemo vam i cipele visoke štikle u zlatnoj boji, kao i tašnicu koja će odgovarati ovom zlatnom glamuroznom stajlingu.

Haljina Jovani Modna opsesija dana: Haljina Jovani

Elegantna haljina sa potpisom Jovani

Sve modne opsesije možete pogledati ovde.


Aleksandra Grujić – Student menadžmenta na Fakultetu za uslužni biznis. Obožava svoje roditelje, putovanja i šoping. Veoma zainteresovana za menadžment, arhitekturu, dizajn i knjige. Trenutno piše svoju prvu knjigu i uživa u kreiranju priče i igranju rečima. Smatra da svaka osoba može da voli druge samo onda ako voli sebe. Voleti sebe znači biti zadovoljan sobom i biti kompletna ličnost, dok to opet znači biti ostvaren na svim poljima u životu. Stoga smatra da svako treba neprestano da radi na sebi, kako na svom obrazovanju i ponašanju, tako i na svom izgledu. Više informacija o Aleksandrinim interesovanjima i stilu, kao i o njenom novinarskom radu možete da saznate putem ovog sajta.

Editors choice