Fenomen veštačke inteligencije ili zašto smo zapravo fascinirani serijom Zapadni svet

Zašto je odluka da životu uvek kažeš “Da” najbolja odluka koju možeš da doneseš? (BLOG)

Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Modna opsesija dana: Haljina Michael Cinco

Modna opsesija dana: Haljina Michael Cinco

Brilijantan modni dizajner izuzetno kreativnih ideja, Majkl Sinko (Michael Cinco) je filipinskog porekla, a živi u Dubajiu. Osnovao je luksuzni brend pod nazivom Michael Cinco koji se bavi proizvodnjom izuzetno glamuroznih kreacija.
Njegove haljine su viđene na mnogim holivudskim damama, fotografisane na crvenim tepisima i viđene u editorijalima za mnoge modne magazine.

Danas vam predstavljamo jednu u nizu očaravajućih haljina ovog fenomenalnog dizajnera. U pitanju je dugačka crna haljina iz najnovije kolekcije za 2014. godinu. Ova kreacija je načinjena od kombinacije šljokica i čipke i kao takva u potpunosti je neodoljiva. Predivan čipkani rad na dekolteu i rukavima ostavlja nas bez daha!

Kako da je nosite: Majkl je ovom kreacijom još jednom potvrdio svoje fascinantno umeće. Haljina je dominantna, pa vam savetujemo da je ukombinujete sa crnim cipelama i tašnicom, kao i da vaša frizura bude poput ove na fotografiji, pokupljena u rep ili punđu.

unnamed11 Modna opsesija dana: Haljina Michael Cinco

Haljina Michael Cinco


Aleksandra Grujić – Student menadžmenta na Fakultetu za uslužni biznis. Obožava svoje roditelje, putovanja i šoping. Veoma zainteresovana za menadžment, arhitekturu, dizajn i knjige. Trenutno piše svoju prvu knjigu i uživa u kreiranju priče i igranju rečima. Smatra da svaka osoba može da voli druge samo onda ako voli sebe. Voleti sebe znači biti zadovoljan sobom i biti kompletna ličnost, dok to opet znači biti ostvaren na svim poljima u životu. Stoga smatra da svako treba neprestano da radi na sebi, kako na svom obrazovanju i ponašanju, tako i na svom izgledu. Više informacija o Aleksandrinim interesovanjima i stilu, kao i o njenom novinarskom radu možete da saznate putem ovog sajta.

 

Editors choice