Vodič za kožu koja ne stari: Sve što treba da znaš kako bi uvek izgledala mladoliko

Nedeljni horoskop : 24. mart- 30. mart

5 najčešćih mitova o kosi koje treba odmah da zaboraviš

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Modna opsesija dana: Haljina Zuhair Murad

Modna opsesija dana: Haljina Zuhair Murad

Zahair Murad (Zuhair Murad) je modni dizajner sa Bliskog istoka koji je osnovao modni brend Zuhair Murad.

Zahairove kreacije su veličanstvene i holivudske dame ih obožavaju. Haljine sa njegovim potpisom su izrazito lepe, glamurozne i elegantne.

Danas vam predstavljamo jednu od njih. Reč je o fantastičnoj prozirnoj haljini na čijem se gornjem i donjem delu nalazi mnoštvo zgusnuto raspoređenih srebrnih listića. Veličanstvenosti haljine dobrinose upravo ti srebrni listići koji su zgusnuti na mestima koja treba da pokrivaju delove tela, jer bi u suprotnom kao prozirna a bez listića bila vulgarna. Listići se lagano rasipaju i po rukavima i drugim delovima haljine. Fenomenalan detalj jeste široki srebrni kaiš koji izgleda očaravajuće.

Kako da je nosite: ova haljina je sama po sebi izrazito dominantna, pa vam savetujemo da je ukombinujete sa nekim neupadljivim srebrnim cipelama i malom tašnom, tzv. klač (clutch). Neka i nakit bude sveden na minimum.

Zuhair haljina Modna opsesija dana: Haljina Zuhair Murad

Haljina sa potpisom Zuhair Murad


Aleksandra Grujić – Student menadžmenta na Fakultetu za uslužni biznis. Obožava svoje roditelje, putovanja i šoping. Veoma zainteresovana za menadžment, arhitekturu, dizajn i knjige. Trenutno piše svoju prvu knjigu i uživa u kreiranju priče i igranju rečima. Smatra da svaka osoba može da voli druge samo onda ako voli sebe. Voleti sebe znači biti zadovoljan sobom i biti kompletna ličnost, dok to opet znači biti ostvaren na svim poljima u životu. Stoga smatra da svako treba neprestano da radi na sebi, kako na svom obrazovanju i ponašanju, tako i na svom izgledu. Više informacija o Aleksandrinim interesovanjima i stilu, kao i o njenom novinarskom radu možete da saznate putem ovog sajta.

Editors choice