Zahair Murad (Zuhair Murad), dizajner poreklom sa Bliskog istoka, oduvek je bio fasciniran ženskom lepotom i počeo je da se bavi dizajniranjem večernjih haljina. Njegove fantastične kreacije vrlo brzo su postale popularne i žene širom sveta žele baš Zahairove kreacije. U tome su mnogo doprinele holivudske dame koje se na dodelama nagrada i sličnim događajima često pojavljuju u njegovim kreacijama.

Danas vam predstavljamo jednu od njegovih divnih kreacija, lepršavu rumeno-roze haljinu. Mnogo čipke, tila, perli, kao i svilenih traka bilo je potrebno za ovu veličanstvenu haljinu.

Pročitaj tekst – One nose: Zuhair Murad

slika115.jpg15 Modna opsesija dana: Haljina Zuhair Murad

Nežna, lepršava i krajnje ženstvena rumeno-roze haljina


Aleksandra Grujić– Student menadžmenta na Fakultetu za uslužni biznis. Obožava svoje roditelje, putovanja i šoping. Veoma zainteresovana za menadžment, arhitekturu, dizajn i knjige. Trenutno piše svoju prvu knjigu i uživa u kreiranju priče i igranju rečima. Smatra da svaka osoba može da voli druge samo onda ako voli sebe. Voleti sebe znači biti zadovoljan sobom i biti kompletna ličnost, dok to opet znači biti ostvaren na svim poljima u životu. Stoga smatra da svako treba neprestano da radi na sebi, kako na svom obrazovanju i ponašanju, tako i na svom izgledu.

Editors choice