Balmain Paris je francuski brend čiji su proizvodi zavidnog kvaliteta i dizajna. U okviru ovog brenda moguće je naći fantastičnu garderobu.

Našu današnju modnu opsesiju čini jakna sa potpisom Balmain Paris. Fenomenalnog je dizajna. Strukirana, sa zanimljivim kaiševima i izraženom kragnom, obložena predivnim zlatnim šljikicama, ova jakna je kao takva u potpunosti neodoljiva.

Jakna Balmain Paris Modna opsesija dana: Jakna Balmain Paris

Jakna Balmain Paris

Sve modne opsesije možete pogledati ovde.


Aleksandra Grujić – Student menadžmenta na Fakultetu za uslužni biznis. Obožava svoje roditelje, putovanja i šoping. Veoma zainteresovana za menadžment, arhitekturu, dizajn i knjige. Trenutno piše svoju prvu knjigu i uživa u kreiranju priče i igranju rečima. Smatra da svaka osoba može da voli druge samo onda ako voli sebe. Voleti sebe znači biti zadovoljan sobom i biti kompletna ličnost, dok to opet znači biti ostvaren na svim poljima u životu. Stoga smatra da svako treba neprestano da radi na sebi, kako na svom obrazovanju i ponašanju, tako i na svom izgledu. Više informacija o Aleksandrinim interesovanjima i stilu, kao i o njenom novinarskom radu možete da saznate putem ovog sajta.

 

Editors choice