Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Da, Yes, Oui, Sì! Usuđuješ li se da kažeš „Da“ i budeš ženstvena i strastvena u svakom trenutku? (Blog)

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Ovo je tajni “trik” Tamare Dragičević za gušću i jaču kosu kakvu svi želimo!

Modna opsesija dana: Komplet Balmain

Modna opsesija dana: Komplet Balmain

Francuski modni brend Balmain izrazito je popularan, a osnovao ga je gospodin Pjer Balmejn (Pierre Balmain). Postoji mnogo fenomenalnih proizvoda sa potpisom Balmain, počev od garderobe i cipela, preko aksesoara, pa sve do parfema. Žene obožavaju da uživaju u eleganciji, prefinjenosti i zavodljivosti proizvoda koje ovaj brend nudi.

Danas vam predstavljamo izuzetan komplet Balmain koji čine sako, pantalone i ovaj neverovatan kaiš koji dominira celom odevnom kombinacijom.

Kako da ga nosite: smatramo da je na fotografiji prikazan odličan način kako da ove odevne predmete nosite, dakle, idealno je da ih ukombinujete i nosite upravo kao komplet. Predlog: ukoliko ovaj komplet nosite negde tokom dana, imajte ispod sakoa neku košulju, a ukoliko pak planirate da ga obučete za neku večernju priliku, odnosno izlazak, slobodno ga ponesite na način koji je prikazan na fotografiji. Umereno izazovna elegancija ostaviće bez daha sve u vašem okruženju. Iako je kaiš dominantan, od nakita vam predlažemo neke srebne široke karike, kao i upadljiv prsten i narukvicu koji odgovaraju dizajnu karika.

MOD Komplet Balmain Modna opsesija dana: Komplet Balmain

Komplet Balmain


Aleksandra Grujić – Student menadžmenta na Fakultetu za uslužni biznis. Obožava svoje roditelje, putovanja i šoping. Veoma zainteresovana za menadžment, arhitekturu, dizajn i knjige. Trenutno piše svoju prvu knjigu i uživa u kreiranju priče i igranju rečima. Smatra da svaka osoba može da voli druge samo onda ako voli sebe. Voleti sebe znači biti zadovoljan sobom i biti kompletna ličnost, dok to opet znači biti ostvaren na svim poljima u životu. Stoga smatra da svako treba neprestano da radi na sebi, kako na svom obrazovanju i ponašanju, tako i na svom izgledu. Više informacija o Aleksandrinim interesovanjima i stilu, kao i o njenom novinarskom radu možete da saznate putem ovog sajta.

 

 

Editors choice