5 najčešćih mitova o kosi koje treba odmah da zaboraviš

Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Modna opsesija dana: Komplet Burberry

Modna opsesija dana: Komplet Burberry

Luksuzni britanski brend koji nosi naziv Burberry osnovan je davne 1856. godine. Lep dizajn robe, visok kvalitet i duga tradicija – karakteristike su na koje svako pomisli čim se pomene modna kuća Burberry.

Danas vam predstavljamo fantastičan komplet ovog brenda koji čine rukavice i tašna od crne kože, koji su ukrašeni zlatnim nitnama. Osim nitni, svaki od ovih modnih komada sadrži po jedan upadljiv zlatan detalj. Kombinacija crne i zlatne boje simbol je luksuza i izgleda odlično.

Kako da ga nosite: ovaj komplet, koji čine rukavice i tašna, možete da nosite na razne načine. Možete da imate neku smirenu varijantu garderobe čiju ćete odmerenost da razbijete ovim interesantnim modnim detaljima koji poseduju dozu buntovništva zbog nitni. Isto tako, ovaj komplet možete da nosite uz crne kožne pantalone, istu takvu jaknu, neku majicu i visoke štikle. Takav stajling će biti pomalo otkačen i buntovnički, jednim nazivom – glam rock.

Komplet Burberry  Modna opsesija dana: Komplet Burberry

Neodoljiv komplet aksesoara sa potpisom Burberry

Sve modne opsesije možete pogledati ovde.


Aleksandra Grujić – Student menadžmenta na Fakultetu za uslužni biznis. Obožava svoje roditelje, putovanja i šoping. Veoma zainteresovana za menadžment, arhitekturu, dizajn i knjige. Trenutno piše svoju prvu knjigu i uživa u kreiranju priče i igranju rečima. Smatra da svaka osoba može da voli druge samo onda ako voli sebe. Voleti sebe znači biti zadovoljan sobom i biti kompletna ličnost, dok to opet znači biti ostvaren na svim poljima u životu. Stoga smatra da svako treba neprestano da radi na sebi, kako na svom obrazovanju i ponašanju, tako i na svom izgledu. Više informacija o Aleksandrinim interesovanjima i stilu, kao i o njenom novinarskom radu možete da saznate putem ovog sajta.

Editors choice