5 najčešćih mitova o kosi koje treba odmah da zaboraviš

Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Modna opsesija dana: Korset Chá de Lingerie

Modna opsesija dana: Korset Chá de Lingerie

Korseti su već nekoliko vekova popularni među ženama. Oni daju telu fantastičan oblik – uzan struk i naglašene grudi. Korseti su predstavljali deo donjeg veša i kao takvi bili su prava mala ženska tajna. Međutim, žene nose korsete i kao deo garderobe. Jedan od popularnih načina nošenja korseta jeste preko neke piratske košulje. Isto tako, popularno je nošenje i samog korseta uz farmerice, suknjice i helanke.

Chá de Lingerie je brend elegantnog i senzualnog donjeg veša. Korset Chá de Lingerie koji vam danas predstavljamo krajnje je ženstven. Crni i roze saten, crna čipka i predivne roze trakice i mašnica čine ovaj korset neodoljivim.

Korset Chá de Lingerie Modna opsesija dana: Korset Chá de Lingerie

Korset Chá de Lingerie

Sve modne opsesije možete pogledati ovde.


Aleksandra Grujić – Student menadžmenta na Fakultetu za uslužni biznis. Obožava svoje roditelje, putovanja i šoping. Veoma zainteresovana za menadžment, arhitekturu, dizajn i knjige. Trenutno piše svoju prvu knjigu i uživa u kreiranju priče i igranju rečima. Smatra da svaka osoba može da voli druge samo onda ako voli sebe. Voleti sebe znači biti zadovoljan sobom i biti kompletna ličnost, dok to opet znači biti ostvaren na svim poljima u životu. Stoga smatra da svako treba neprestano da radi na sebi, kako na svom obrazovanju i ponašanju, tako i na svom izgledu. Više informacija o Aleksandrinim interesovanjima i stilu, kao i o njenom novinarskom radu možete da saznate putem ovog sajta.

Editors choice