5 najčešćih mitova o kosi koje treba odmah da zaboraviš

Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Modna opsesija dana: Kragna Karl Lagerfeld

Modna opsesija dana: Kragna Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld je modni dizajner brilijantnih ideja. On dizajnira za nekoliko modnih kuća, kao što su Chanel, Fendi i mnogi drugi. Isto tako, Karl ima svoj brend koji nosi njegovo ime i prezime – Karl Lagerfeld.

Stil ovog modnog dizajnera je pre svega elegantan i prefinjen. S’ obzirom na to da Karl obožava da nosi košulje visokih kragni, on je kreirao jednu prelepu kragnu. Ona je napravljena od crnih 40-karatnih dijamanata, čiji centralni deo čini božanstveni smaragd od 22 karata. Ovaj predivni modni detalj je namenjen kako muškarcima, tako i ženama, a Karl je povodom ove nesvakidašnje kragne izjavio: “Poznat sam po svojoj ljubavi prema visokim kragnama i želeo sam da stvorim nešto što će želeti svaki kolekcionar. Spajajući muške elemente sa ženstvenim detaljima, spojio sam svet nakita i visoke mode. Za mene je ova kragna umetničko delo od kog zastaje dah.”

Kragna Karl Lagerfeld Modna opsesija dana: Kragna Karl Lagerfeld

Kragna Karl Lagerfeld

Sve modne opsesije možete pogledati ovde.


Aleksandra Grujić– Student menadžmenta na Fakultetu za uslužni biznis. Obožava svoje roditelje, putovanja i šoping. Veoma zainteresovana za menadžment, arhitekturu, dizajn i knjige. Trenutno piše svoju prvu knjigu i uživa u kreiranju priče i igranju rečima. Smatra da svaka osoba može da voli druge samo onda ako voli sebe. Voleti sebe znači biti zadovoljan sobom i biti kompletna ličnost, dok to opet znači biti ostvaren na svim poljima u životu. Stoga smatra da svako treba neprestano da radi na sebi, kako na svom obrazovanju i ponašanju, tako i na svom izgledu.

Editors choice