Brend Tiffany & Co. je najpopularniji brend nakita na svetu. Osnovao ga je gospodin Čarls Levis Tifani (Charles Lewis Tiffany) davne 1837. godine. Sedište ove kompanije je u Njujorku.

Danas vam predstavljamo aksesoar Tiffany kojem nećete odoleti. Ukoliko na nekom događaju nosite haljinu otvorenih leđa, savršen način da svoja leđa ukrasite jeste da nosite lančić poput ovog koji vam mi danas predstavljamo. U pitanju je biserni lančić Tiffany iz kolekcije “Jazz Age Glamour” koji će učiniti ovaj deo vašeg tela neverovatno senzualnim i privlačnim. Nema ništa lepše od sitnih perli preko lepe i iznegovane kože vaših leđa.

slika141.jpg41 Modna opsesija dana: Lančić Tiffany iz “Jazz Age Glamour” kolekcije

Lančić Tiffany

Sve modne opsesije možete pogledati ovde.


Aleksandra Grujić– Student menadžmenta na Fakultetu za uslužni biznis. Obožava svoje roditelje, putovanja i šoping. Veoma zainteresovana za menadžment, arhitekturu, dizajn i knjige. Trenutno piše svoju prvu knjigu i uživa u kreiranju priče i igranju rečima. Smatra da svaka osoba može da voli druge samo onda ako voli sebe. Voleti sebe znači biti zadovoljan sobom i biti kompletna ličnost, dok to opet znači biti ostvaren na svim poljima u životu. Stoga smatra da svako treba neprestano da radi na sebi, kako na svom obrazovanju i ponašanju, tako i na svom izgledu.

Editors choice