5 najčešćih mitova o kosi koje treba odmah da zaboraviš

Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Modna opsesija dana: Nakit za kosu Tiffany & Co.

Modna opsesija dana: Nakit za kosu Tiffany & Co.

Tiffany & Co. je najluksuzniji brend nakita koji je osnovan 1837. godine. Duga tradicija, prefinjen i ekstra kvalitetan nakit, divan dizajn, kako nakita tako i objekata u kojima se isti prodaje – odlike su brenda Tiffany & Co.

Danas vam predstavljamo predivan komad nakita namenjen ukrašavanju kose. U pitanju je trakica koja se obavija oko glave, a koja je pravljena od predivnih kristala i dragog kamenja, kao i svilene trake. Ovaj božanstveni ukras za kosu inspirisan je famoznim stilom dvadesetih godina prošlog veka, a isti se pojavljuje i u filmu “Veliki Getsbi” (The Great Gatsby).

Kako da ga nosite: ovaj komad nakita idealan je za tematske zabave. Osmislite zabavu u stilu dvadesetih godina, obucite neku haljinu sa slojevitim resama, ukrasite vašu kosu ovim predivnim nakitom i zaigrajte Sving (Swing) i Čarlston (Charleston).

Nakit za kosu Tiffany  Modna opsesija dana: Nakit za kosu Tiffany & Co.

Prefinjen nakit za kosu inspirisan dvadesetim godinama prošlog veka

Sve modne opsesije možete pogledati ovde.


Aleksandra Grujić – Student menadžmenta na Fakultetu za uslužni biznis. Obožava svoje roditelje, putovanja i šoping. Veoma zainteresovana za menadžment, arhitekturu, dizajn i knjige. Trenutno piše svoju prvu knjigu i uživa u kreiranju priče i igranju rečima. Smatra da svaka osoba može da voli druge samo onda ako voli sebe. Voleti sebe znači biti zadovoljan sobom i biti kompletna ličnost, dok to opet znači biti ostvaren na svim poljima u životu. Stoga smatra da svako treba neprestano da radi na sebi, kako na svom obrazovanju i ponašanju, tako i na svom izgledu. Više informacija o Aleksandrinim interesovanjima i stilu, kao i o njenom novinarskom radu možete da saznate putem ovog sajta.

Editors choice