Kroz našu rubriku “Modna opsesija dana” upoznali smo vas sa brendom Judit Leiber. Ovaj brend je poznat po svom asortimanu tašnica i drugih aksesoara zanimljivih oblika. Aksesoari sa potpisom Judit Leiber obloženi su predivnim cirkonima, a uglavnom su u obliku kolača, voća, geometrijskih figura, pa čak i životinja.

Danas vam predstavljamo privezak u obliku čuvenog američkog Kapkejk (Cupcake) kolačića. Priznaćete, veoma je simpatičan i interesantan.

Privezak Judith Leiber. Modna opsesija dana: Privezak Judith Leiber

Privezak Judith Leiber

 

Sve modne opsesije možete pogledati ovde.


Aleksandra Grujić – Student menadžmenta na Fakultetu za uslužni biznis. Obožava svoje roditelje, putovanja i šoping. Veoma zainteresovana za menadžment, arhitekturu, dizajn i knjige. Trenutno piše svoju prvu knjigu i uživa u kreiranju priče i igranju rečima. Smatra da svaka osoba može da voli druge samo onda ako voli sebe. Voleti sebe znači biti zadovoljan sobom i biti kompletna ličnost, dok to opet znači biti ostvaren na svim poljima u životu. Stoga smatra da svako treba neprestano da radi na sebi, kako na svom obrazovanju i ponašanju, tako i na svom izgledu. Više informacija o Aleksandrinim interesovanjima i stilu, kao i o njenom novinarskom radu možete da saznate putem ovog sajta.

Editors choice