Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Da, Yes, Oui, Sì! Usuđuješ li se da kažeš „Da“ i budeš ženstvena i strastvena u svakom trenutku? (Blog)

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Ovo je tajni “trik” Tamare Dragičević za gušću i jaču kosu kakvu svi želimo!

Modna opsesija dana: Prsten Iosselliani

Modna opsesija dana: Prsten Iosselliani

Iosselliani je italijanski brend nakita čiji je cilj da pokaže izrazitu lepotu tradicionalnog italijanskog nakita. Interesantna činjenica vezana za ovaj brend jeste da godišnje lansira dve kolekcije – jesen/zima i proleće/leto.

Iako Iosselliani obiluje predivnim nakitom, mi smo odlučili da izdvojimo samo jedan komad koji predstavlja našu današnju modnu opsesiju. Reč je o prstenu zanimljivog dizajna. Naime, prsten se sastoji od pet pojedinačnih prstenova koji su spojeni u jednu celinu. Brend Iosselliani je poznat po spajanju nekoliko komada iste vrste nakita. Prsten koji vam danas predstavljamo veoma je lep i elegantan.

Kako da ga nosite: s obzirom da se prsten sastoji od nekoliko pojedinačnih koji su u različitim bojama, dozvoljeno vam je kombinovanje ostatka nakita sa bilo kojom bojom i stilom od pojedinačnog prstenja u ovoj fantastičnoj celini.

Prsten Iossellani Modna opsesija dana: Prsten Iosselliani

Elegantan, glamurozan i neverovatno interesantan prsten Iosselliani

Sve modne opsesije možete pogledati ovde.


Aleksandra Grujić – Student menadžmenta na Fakultetu za uslužni biznis. Obožava svoje roditelje, putovanja i šoping. Veoma zainteresovana za menadžment, arhitekturu, dizajn i knjige. Trenutno piše svoju prvu knjigu i uživa u kreiranju priče i igranju rečima. Smatra da svaka osoba može da voli druge samo onda ako voli sebe. Voleti sebe znači biti zadovoljan sobom i biti kompletna ličnost, dok to opet znači biti ostvaren na svim poljima u životu. Stoga smatra da svako treba neprestano da radi na sebi, kako na svom obrazovanju i ponašanju, tako i na svom izgledu. Više informacija o Aleksandrinim interesovanjima i stilu, kao i o njenom novinarskom radu možete da saznate putem ovog sajta.

Editors choice