Jimmy Choo je prestižan britanski brend koji ima širok asortiman prelepih cipela, tašni i ostalih aksesoara. Cipele ovog brenda su veoma popularne, a njihovoj popularnosti je u mnogome doprinela i Keri Bredšo (Carrie Bradshaw) iz serije “Seks i grad”. Jimmy Choo je brend koji drži do glamuroznog dizajna i visokog kvaliteta svojih proizvoda.

Danas vam predstavljamo jedne u nizu prelepih sandala sa potpisom Jimmy Choo. One su veoma lepe i otmene. Tirkizni  kaiš i kamenčići u kombinaciji sa zlatnim lancima izgledaju fenomenalno. Za svu obuću ovog brenda važi pravilo naglašavanja ženstvenosti luksuznim materijalima, neobičnim teksturama i dekorativnim detaljima. Te stoga, isto pravilo važi i za ove sandale.

slika16.jpg6 Modna opsesija dana: Sandale Jimmy Choo

Prelepe Jimmy Choo sandale

Sve modne opsesije možete pogledati ovde.


Aleksandra Grujić– Student menadžmenta na Fakultetu za uslužni biznis. Obožava svoje roditelje, putovanja i šoping. Veoma zainteresovana za menadžment, arhitekturu, dizajn i knjige. Trenutno piše svoju prvu knjigu i uživa u kreiranju priče i igranju rečima. Smatra da svaka osoba može da voli druge samo onda ako voli sebe. Voleti sebe znači biti zadovoljan sobom i biti kompletna ličnost, dok to opet znači biti ostvaren na svim poljima u životu. Stoga smatra da svako treba neprestano da radi na sebi, kako na svom obrazovanju i ponašanju, tako i na svom izgledu.

Editors choice