Marco Marco naziv je modnog brenda na čijem se čelu nalazi modni dizajner Marko Morante. Marko je momak briljantnih ideja, a njegove kreacije su izuzetno popularne. O tome svedoče brojne svetske poznate ličnosti poput Keti Peri, Niki Minaž, Keše, Šakire, Selene Gomez i mnogih drugih koje su viđene u Markovim kreacijama koje je on specijalno za njih dizajnirao.

Marko dizajnira garderobu za scenske nastupe i veoma je uspešan u tome. Našnu današnju modnu opsesiju čini jedan izuzetno šik bodi. Ukoliko se bavite plesom, pevanjem ili pak glumom, smatramo da je ovaj bodi savršen za vas. On je ukrašen fenomenalnim detaljima poput kamenčića, kristala i lanaca.

unnamed40 Modna opsesija dana: Scenski bodi Marco Marco

Kako da ga nosite: s obzirom na to da je reč o odevnom predmetu koji je namenjen nošenju na sceni, izbor mogućnosti kako i uz šta da ga kombinujete je neograničen. Ugledajte se na stil fabulozne Bijonse, egzotične Rijane i ostalih lepotica koje plene svetskom muzičkom scenom i sigurni smo da ćete pronaći inspiraciju sa čime i na koji način da ukombinujete ovaj bodi.


Aleksandra Grujić

Editors choice