Montblanc je nemački luksuzan brend tradicije duge više od 100 godina. Ovaj brend se bavi lansiranjem veoma kvalitetnih i prelepo dizajniranih proizvoda, kao što su: olovke, satovi, nakit, sunčane naočare i parfemi.

Današnju modnu opsesiju čini set penkala sa potpisom Montblanc. U okviru ovog seta nalazi se šest predivno urađenih penkala. Svako od njih je prelepo, interesantno i pravljeno sa posebnom pažnjom. Fascinantni su motivi na svakom od njih, kao što su: mapa, sistem rada časovnika, lavirint i drugi.

Ova penkala nas inspirišu i samo gledajući u njih poželimo da se vratimo starom dobrom ručnom pisanju.

Zbog svog fantastičnog dizajna, ova penkala odličan su i modni detalj na nekom poslovnom sastanku.

Set penkala Montblanc Modna opsesija dana: Set penkala Montblanc

Čaroban i nestvarno lep set penkala

Sve modne opsesije možete pogledati ovde.


Aleksandra Grujić – Student menadžmenta na Fakultetu za uslužni biznis. Obožava svoje roditelje, putovanja i šoping. Veoma zainteresovana za menadžment, arhitekturu, dizajn i knjige. Trenutno piše svoju prvu knjigu i uživa u kreiranju priče i igranju rečima. Smatra da svaka osoba može da voli druge samo onda ako voli sebe. Voleti sebe znači biti zadovoljan sobom i biti kompletna ličnost, dok to opet znači biti ostvaren na svim poljima u životu. Stoga smatra da svako treba neprestano da radi na sebi, kako na svom obrazovanju i ponašanju, tako i na svom izgledu. Više informacija o Aleksandrinim interesovanjima i stilu, kao i o njenom novinarskom radu možete da saznate putem ovog sajta.

Editors choice