Haljine brenda Sherri Hill vrlo su elegantne, sofisticirane i krajnje ženstvene. Upravo kao takve, idealne su za maturske, apsolventske večeri i generalno, za sve svečanije proslave. Ove haljine primećene su i na mnogim svetski poznatim devojkama, koje ih nose na raznim premijerama i dodelama nagrada.

Današnja modna opsesija je ova prelepa pink Sherri Hill haljina. Sastoji se iz nekoliko nežnih slojeva tila i posuta je božanstvenim kristalima. Vrlo je damska, elegantna i luksuzna, dok je istovremeno namenjena mladim devojkama, uostalom kao i sve haljine ovog brenda.

slika17.jpg7 Modna opsesija dana: Sherri Hill haljina

Izrazito glamurozna i senzualna Sherri Hill haljina

Sve modne opsesije možete pogledati ovde.

Posetite Sherri Hill i naš Fashion Vodič!


Aleksandra Grujić– Student menadžmenta na Fakultetu za uslužni biznis. Obožava svoje roditelje, putovanja i šoping. Veoma zainteresovana za menadžment, arhitekturu, dizajn i knjige. Trenutno piše svoju prvu knjigu i uživa u kreiranju priče i igranju rečima. Smatra da svaka osoba može da voli druge samo onda ako voli sebe. Voleti sebe znači biti zadovoljan sobom i biti kompletna ličnost, dok to opet znači biti ostvaren na svim poljima u životu. Stoga smatra da svako treba neprestano da radi na sebi, kako na svom obrazovanju i ponašanju, tako i na svom izgledu.

Editors choice