Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Da, Yes, Oui, Sì! Usuđuješ li se da kažeš „Da“ i budeš ženstvena i strastvena u svakom trenutku? (Blog)

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Ovo je tajni “trik” Tamare Dragičević za gušću i jaču kosu kakvu svi želimo!

Modna opsesija dana: Spavaćica I.D. Sarrieri

Modna opsesija dana: Spavaćica I.D. Sarrieri

Brend I.D. Sarrieri osnovan 1992. godine sinonim je za donji veš visoke mode pravljen od visokokvalitetnih materijala. Luksuzno donje rublje je od šantiji čipke, Swarovski kristala, kao i najfinije svile i satena. Cilj ovog modnog brenda je da na pravi način istakne žensku lepotu i senzualnost. Svaki odevni komad sa potpisom I.D. Sarrieri je prefinjen, senzualan i krajnje ženstven.

Danas vam predstavljamo spavaćicu ovog brenda koju odlikuju sve gorenavedene karakteristike. Ona je iz prolećne kolekcije za 2011. godinu. Pravljena je od mekog prozirnog tila i ukrašena je predivnim čipkanim motivima krem boje. Veoma je lepa, udobna a opet i zavodljiva.

Kako da je nosite: s obzirom na to da našu današnju modnu opsesiju čini spavaćica, jasno je da ćete je nositi u spavaćoj sobi. Iako je reč o spavaćici koju ne možete da kombinujete sa nekim drugim odevnim komadima, eksperimentisanje sa istom se ne završava. Nosite je samu ili sa nekim lepim i nežnim svilenim ogrtačem. Možete da dodate neki neupadljiv i nenapadan nakit, poput malih minđuša, tankog lančića ili prstena. Isto tako, izaberite neke lepe i zavodljive papuče. Ne zaboravite ni na negu tela i frizuru.

Spavacica  I.D. Sarrieri  Modna opsesija dana: Spavaćica I.D. Sarrieri

Prelepa spavaćica sa potpisom I.D. Sarrieri

Sve modne opsesije možete pogledati ovde.


Aleksandra Grujić – Student menadžmenta na Fakultetu za uslužni biznis. Obožava svoje roditelje, putovanja i šoping. Veoma zainteresovana za menadžment, arhitekturu, dizajn i knjige. Trenutno piše svoju prvu knjigu i uživa u kreiranju priče i igranju rečima. Smatra da svaka osoba može da voli druge samo onda ako voli sebe. Voleti sebe znači biti zadovoljan sobom i biti kompletna ličnost, dok to opet znači biti ostvaren na svim poljima u životu. Stoga smatra da svako treba neprestano da radi na sebi, kako na svom obrazovanju i ponašanju, tako i na svom izgledu. Više informacija o Aleksandrinim interesovanjima i stilu, kao i o njenom novinarskom radu možete da saznate putem ovog sajta.

Editors choice