Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Zašto je zdravo laneno seme i kako ga koristiti?

Modna opsesija dana: Swarovski USB

Modna opsesija dana: Swarovski USB

Swarovski je kompanija osnovana 1895. godine, koja se bavi prvenstveno proizvodnjom luksuznog nakita pravljenog od najfinijih kristala. Kroz dugogodišnji rad, ova kompanija je proširila lepezu svojih proizvoda, te tako danas, pored nakita, proizvode još i druge modne aksesoare, kao i kućnu dekoraciju. Po porudžbini, Swarovski kristalima se mogu oblepiti čak i automobili.

Svaka savremena poslovna žena, pored elegantne poslovne garderobe, prelepih cipela, tašne i aksesoara, treba da ima i lep kancelarijski pribor. U finoj kancelariji, uz odličan računar, dobar kancelarijski pribor je neizostavan. Svim mladim poslovnim ženama, koje vole sjaj i glamur, predlažemo da kupe ovaj predivan USB sa Swarovski kristalima. Kombinacija boje šampanjca i boje breskve je prefinjena i izgleda savršeno. Prilikom pomeranja USB-a pokretima ruke, sitni kristali se nežno komešaju. Za ovaj ženstven USB, koji može da vam služi i kao aksesoar, potrebno je da izdvojite 49 evra.

slika116.jpg16 Modna opsesija dana: Swarovski USB

Ženstven i prefinjen Swarovski USB

Sve modne opsesije možete pogledati ovde.


Aleksandra Grujić– Student menadžmenta na Fakultetu za uslužni biznis. Obožava svoje roditelje, putovanja i šoping. Veoma zainteresovana za menadžment, arhitekturu, dizajn i knjige. Trenutno piše svoju prvu knjigu i uživa u kreiranju priče i igranju rečima. Smatra da svaka osoba može da voli druge samo onda ako voli sebe. Voleti sebe znači biti zadovoljan sobom i biti kompletna ličnost, dok to opet znači biti ostvaren na svim poljima u životu. Stoga smatra da svako treba neprestano da radi na sebi, kako na svom obrazovanju i ponašanju, tako i na svom izgledu.

 

Editors choice