Dolce & Gabbana, italijanski modni brend, osnovan je 1985. godine od strane Domenika Dolčea (Domenico Dolce) i Stefana Gabane (Stefano Gabbana). Njih dvojica su vrhunski modni dizajneri što pokazuje popularnost njihovog brenda.

Danas vam predstavljamo predivnu tašnu sa potpisom Dolce & Gabbana. Ona je obložena božanstvenim ljubičastim svetlucajućim listićima okruglog oblika.

Kako da je nosite: ova tašna je sama po sebi veoma upadljiva pa vam savetujemo da vaša garderoba ne bude napadna, nego smirenog i odmerenog dizajna i po mogućstvu jednobojna. Monotoniju jednobojne garderobe razbićete ovom fantastičnom tašnom i još nekim aksesoarima u boji tašne.

Tasna DolceGabbana od svetlucajucih listica  Modna opsesija dana: Tašna Dolce & Gabbana od svetlucajućih listića

Tašna Dolce & Gabbana od svetlucajućih listića

Sve modne opsesije možete pogledati ovde.


Aleksandra Grujić – Student menadžmenta na Fakultetu za uslužni biznis. Obožava svoje roditelje, putovanja i šoping. Veoma zainteresovana za menadžment, arhitekturu, dizajn i knjige. Trenutno piše svoju prvu knjigu i uživa u kreiranju priče i igranju rečima. Smatra da svaka osoba može da voli druge samo onda ako voli sebe. Voleti sebe znači biti zadovoljan sobom i biti kompletna ličnost, dok to opet znači biti ostvaren na svim poljima u životu. Stoga smatra da svako treba neprestano da radi na sebi, kako na svom obrazovanju i ponašanju, tako i na svom izgledu. Više informacija o Aleksandrinim interesovanjima i stilu, kao i o njenom novinarskom radu možete da saznate putem ovog sajta.

Editors choice