Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Zašto je zdravo laneno seme i kako ga koristiti?

Modna opsesija dana: Tašna leopard printa Dolce & Gabbana

Modna opsesija dana: Tašna leopard printa Dolce & Gabbana

Danas vam predstavljamo fenomenalnu tašnu leopard printa sa potpisom Dolce & Gabbana. Dolce & Gabbana je italijanski modni brend čiji su proizvodi visokog kvaliteta, te je kao takav jedan od najpopularnijih brendova u svetu.

Na našoj današnoj modnoj opsesiji je vrlo interesantna kombinacija leopard printa, belih čipkanih motiva i zlatnih detalja.

Kako da je nosite: tašnu možete da kombinujete uz raznu garderobu, samo vas savetujemo da ona bude jednobojna kako bi leopard print bio šik a ne kič. Zbog belih čipkanih motiva na tašni, predlažemo vam da istu nosite uz belu čipkanu garderobu, kao što je uostalom prikazano na fotografiji. Ne mora nužno da bude od čipke, ali bilo bi idealno da garderoba bude bela. Dodajte na sebe još neki detalj leopard printa, poput ešarpe, marame za kosu i sl. Nemojte stavljati mnogo nakita i neka isti ne bude napadan, ali vam savetujemo da bude zlatan kako bi se stopio sa detaljima na tašni.

Tasna leopard printa DolceGabbana  Modna opsesija dana: Tašna leopard printa Dolce & Gabbana

Šik tašna leopard printa sa potpisom Dolce & Gabbana

Sve modne opsesije možete pogledati ovde.


Aleksandra Grujić – Student menadžmenta na Fakultetu za uslužni biznis. Obožava svoje roditelje, putovanja i šoping. Veoma zainteresovana za menadžment, arhitekturu, dizajn i knjige. Trenutno piše svoju prvu knjigu i uživa u kreiranju priče i igranju rečima. Smatra da svaka osoba može da voli druge samo onda ako voli sebe. Voleti sebe znači biti zadovoljan sobom i biti kompletna ličnost, dok to opet znači biti ostvaren na svim poljima u životu. Stoga smatra da svako treba neprestano da radi na sebi, kako na svom obrazovanju i ponašanju, tako i na svom izgledu. Više informacija o Aleksandrinim interesovanjima i stilu, kao i o njenom novinarskom radu možete da saznate putem ovog sajta.

Editors choice