Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Da, Yes, Oui, Sì! Usuđuješ li se da kažeš „Da“ i budeš ženstvena i strastvena u svakom trenutku? (Blog)

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Ovo je tajni “trik” Tamare Dragičević za gušću i jaču kosu kakvu svi želimo!

Modna opsesija dana: Tašnica Alexander McQueen

Modna opsesija dana: Tašnica Alexander McQueen

Alexander McQueen (Aleksandar Mekvin) je bio modni dizajner i osnivač istoimenog brenda. Ovaj brend se bavi lansiranjem luksuznih proizvoda: garderobe, cipela, tašni i drugih modnih aksesoara. Nakon Aleksandrove smrti, od 2010. godine, na čelu ovog brenda se nalazi Sara Burton (Sarah Burton).

Tašnice brenda Alexander McQueen su vrlo popularne i prepoznatljive. Aleksandar Mekvin je dizajner koji je među prvima počeo da kreira tašnice naizgled običnog oblika, ali istovremeno i veoma neobičnog dizajna. Takve tašnice su nazvane “klač” (clutch). Tašnice u obliku zaobljenog pravougaonika sa kristalima, britanskim motivima, lobanjama i detaljima nalik bokseru prepoznatljive su i delo su ovog neverovatnog kreatora.

Današnju modnu opsesiju čini ova fantastična Alexander McQueen klač. Crna i zlatna boja u kombinaciji uvek predstavljaju simbol luksuza. Te je stoga i ova klač veoma elegantna i luksuzna. Detalj u vidu zlatne lobanje razbija odmerenost koju ova tašnica ima i daje joj pomalo buntovnički izgled.

slika1.jpg Modna opsesija dana: Tašnica Alexander McQueen

Alexander McQueen klač

Sve modne opsesije možete pogledati ovde.


Aleksandra Grujić– Student menadžmenta na Fakultetu za uslužni biznis. Obožava svoje roditelje, putovanja i šoping. Veoma zainteresovana za menadžment, arhitekturu, dizajn i knjige. Trenutno piše svoju prvu knjigu i uživa u kreiranju priče i igranju rečima. Smatra da svaka osoba može da voli druge samo onda ako voli sebe. Voleti sebe znači biti zadovoljan sobom i biti kompletna ličnost, dok to opet znači biti ostvaren na svim poljima u životu. Stoga smatra da svako treba neprestano da radi na sebi, kako na svom obrazovanju i ponašanju, tako i na svom izgledu.

Editors choice