Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Da, Yes, Oui, Sì! Usuđuješ li se da kažeš „Da“ i budeš ženstvena i strastvena u svakom trenutku? (Blog)

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Ovo je tajni “trik” Tamare Dragičević za gušću i jaču kosu kakvu svi želimo!

Modna opsesija dana: Tašnica Dior

Modna opsesija dana: Tašnica Dior

Dior je prestižna francuska kompanija osnovana davne 1946. godine od strane gospodina Kristijana Diora (Christian Dior). Postoji široka lepeza proizvoda sa potpisom Dior, od garderobe i cipela, preko aksesoara, pa sve do kozmetike, a zajednička karakteristika koja ih sve odlikuje jeste izrazito visok kvalitet i lep dizajn.

Danas vam predstavljamo jednu veoma lepu tašnicu Dior. U pitanju je elegantna tašnica krem boje sa srebrnom pločicom na kojoj je utisnut logo brenda. Veoma je elegantna i otmena. Interesantne su i kopče u obliku ružinog cveta koje služe za otvaranje i zatvaranje ove predivne tašnice.

Kako da je nosite: ona zrači elegancijom i odmerenošću, te vam stoga predlažemo da je nosite uz kostim za posao iste nijanse krem boje kao što je i tašnica. Poslovna odevna kombinacija u krem boji izgleda prefinjeno, odmereno i ženstveno.

 

Krem tasnica Dior Modna opsesija dana: Tašnica Dior

Elegantna i otmena tašnica Dior

Sve modne opsesije možete pogledati ovde.


Aleksandra Grujić – Student menadžmenta na Fakultetu za uslužni biznis. Obožava svoje roditelje, putovanja i šoping. Veoma zainteresovana za menadžment, arhitekturu, dizajn i knjige. Trenutno piše svoju prvu knjigu i uživa u kreiranju priče i igranju rečima. Smatra da svaka osoba može da voli druge samo onda ako voli sebe. Voleti sebe znači biti zadovoljan sobom i biti kompletna ličnost, dok to opet znači biti ostvaren na svim poljima u životu. Stoga smatra da svako treba neprestano da radi na sebi, kako na svom obrazovanju i ponašanju, tako i na svom izgledu. Više informacija o Aleksandrinim interesovanjima i stilu, kao i o njenom novinarskom radu možete da saznate putem ovog sajta.

Editors choice