U okviru naše rubrike  “Modna opsesija dana”, nekoliko puta smo vam predstavili tašnice brenda Marchesa, te ste stoga upoznati sa ovim brendom. Priznaćete da su tašnice Marchesa u potpunosti neodoljive.

Danas vam predstavljamo jednu u nizu prefinjenih tašnica ovog brenda. Ona je ukrašena crvenim i zlatnim kristalima. Osnivači ovog brenda Džordžina Čepmen (Georgina Chapman) i Keren Kreg (Keren Craig) pridaju mnogo značaja detaljima. Te tako i ova tašnica obiluje predivnim detaljima koji čine očaravajući reljef na istoj.

slika112.jpg12 Modna opsesija dana: Tašnica Marchesa

Prefinjena tašnica Marchesa


Aleksandra Grujić– Student menadžmenta na Fakultetu za uslužni biznis. Obožava svoje roditelje, putovanja i šoping. Veoma zainteresovana za menadžment, arhitekturu, dizajn i knjige. Trenutno piše svoju prvu knjigu i uživa u kreiranju priče i igranju rečima. Smatra da svaka osoba može da voli druge samo onda ako voli sebe. Voleti sebe znači biti zadovoljan sobom i biti kompletna ličnost, dok to opet znači biti ostvaren na svim poljima u životu. Stoga smatra da svako treba neprestano da radi na sebi, kako na svom obrazovanju i ponašanju, tako i na svom izgledu.

 

 

Editors choice