Usuđuješ li se da kažeš „Da“ i budeš ženstvena i strastvena u svakom trenutku? (Blog)

Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

U susret avanturi: Zašto je život punim plućima sinonim za sreću? (BLOG)

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Modna razglednica (decembar, 2012)

Modna razglednica (decembar, 2012)

I dok si trepnuo, godina se približila kraju… Vreme je da se započeto dovrši, ustici slegnu i kritike izlože. Rano je za novogodišnje želje, ali bih vam svakako poželela jedan uspešan mesec. Očekuje nas mnogo izazova, a sa njima se svi hrabri i ambiciozni dobro nose tako da ni za nas neće biti problema. Kako vam se dopadaju naše nove rubrike: Wannabe Fit, Moda na naslovnici, The Best Fashion Moments? Znamo koliko volite modu, i trudimo se da vam je predstavimo na što interesantniji način. Naravno, ne zaboravite na vežbanje. U rubrici Wannabe Fit, posvećenu zdravom načinu života, očekujte mnogo iznenađenja.

Vaš najdraži online magazin Wannabe je 15. novembra dobio jedno lepo priznanje – Web Fest nagradu za najbolji modni projekat u regionu. Obećavamo da ćemo i dalje ostati dosledni sebi, prepoznatljivi i baš onakvi kakve ste nas zavoleli. Ono što nas uskoro očekuje je regionalna konferencija na Staroj planini, Blogomanija. Održava se od 7. do 9. decembra i okupiće najpopularnije blogere iz Srbije i celog regiona, kao i veliki broj posetilaca koji prate i poštuju njihov rad ili žele da uđu u vode blogovanja. Vidimo se tamo!

gg Modna razglednica (decembar, 2012)

Fotografija iz editorijala "Idealna mera zadovoljstva"

Ako imate neku kritiku, pohvalu ili savet za nas, možete mi pisati na email: jovana@wannabemagazine.com. Ukoliko ste student novinarstva kod nas možete steći praksu, prijavite se na: studenti@wannabemagazine.com. Pogledajte i našu Školu web novinarstva. Ne zaboravite da čitate Wannabe Stars i informišete se o vestima iz sveta poznatih na jedinstven način.

mmm Modna razglednica (decembar, 2012)

Lep decembar vam želim!


Jovana Katić Dajte joj pero i hartiju i stvoriće vam modernu bajku. Ulepšaće vam dan neobičnim pričama o večnim modnim klasicima. Veruje da se snovi ostvaruju onda kada ih postanemo dostojni.

Editors choice