md1 Modna razglednica (novembar, 2012)

Wannabe vam obećava još puno zanimljivih noviteta

Vatromet jesenjih boja samo što nije! Ako i niste ljubitelj ovog godišnjeg doba, krajnje je vreme da zavolite makar neke njegove delove. Tople i ušuškane trenutke uz dobre filmove, vraćanje literarnim klasicima, preslišavanje nekih novih muzičkih noviteta… Usudite se da prepoznate dobre strane jeseni, možda otkrijete neke sasvim čarobne delove. Pravi je trenutak da odvojite malo dragocenog vremena samo za sebe.

Ljubitelji mode još uvek mogu da uživaju u otkrivanju novih trendova na ovogodišnjem 32. Belgrade Fashion Weeku. Dizajneri, modeli, poznati, blogeri… Ne sumnjam da ste već pronašli svoje favorite na ovom Fashion Weeku. Vodimo vas pravo u bekstejdž i prenosimo dešavanja na samo nama poznat način. O ovogodišnjoj “Nedelji mode” još će se pričati.

Otkrivamo vam još jedan Wannabe kutak, Wannabe Stars celebrity i lifestyle online magazin koji donosi ekskluzivne vesti iz života zvezda, blogove koji analiziraju svaki njihov potez vredan pažnje, nesvakidašnje i provokativne intervjue. Wannabe Stars je mesto objektivne kritike, i teži da uspostavi viši nivo u predstavljanju sveta slavnih. Na ovom online magazinu pronaći ćete proverene izjave, otvorene razgovore, autentične ispovesti, medijske fenomene, modne analize, planetarno popularne i javne ličnosti sa ovih prostora. Wannabe Stars predstavili smo na promociji za medije 22. oktobra zajedno sa novim redizajniranim Wannabe Magazine-om. Nadam se da vam se dopada novi dizajn i novi editorijal Black Love.

Ako imate neku kritiku, pohvalu ili savet za nas, možete mi pisati na imejl: jovana@wannabemagazine.com. Ukoliko ste student novinarstva kod nas možete steći praksu, prijavite se na: studenti@wannabemagazine.com. Pogledajte i našu Školu web novinarstva.

untitled Modna razglednica (novembar, 2012)

Jovana Katić Dajte joj pero i hartiju i stvoriće vam modernu bajku. Ulepšaće vam dan neobičnim pričama o večnim modnim klasicima. Veruje da se snovi ostvaruju onda kada ih postanemo dostojni.

Editors choice