Modna sezona pred nama: Louis Vuitton

Prethodne tekstove iz serijala “Modna sezona pred nama” pročitajte ovde.

Što krije magični bijeli vrtuljak? Ni manje ni više nego bajkovitu bijelu reviju modne kuće Louis Vuitton predstavljenu u Parizu na nedavno održanom tjednu mode. Zvijezda večeri bila je najsjajnija vila među modelima, jedna i jedina – Kejt Mos (Kate Moss).

U kolekciji nježnih pastelnih boja, prošetali su se i poneki modeli u nježnoj zelenoj, vibrantnoj žutoj i romantičnoj bijeloj. Voluminozne suknje kombinirane sa kratkim, savršeno krojenim blejzerima začinjene su klasičnim, pomalo staromodnim cvjetnim uzorcima.

Reviju ženstvenih krojeva, romantičnih modela zatvorila je prelijepa bijela kreacija koju je nosila Kejt, a koja pomalo dolazi na naslovnice modnih magazina.

Još jednom, ovo je kolekcija koja je dokazala majstorski rad modne kuće Louis Vuitton.

Voluminozne kreacije ukrašene klasičnim cvjetnim uzorkom

Prekrasni blejzeri klasičnog kroja

Nježne boje i čipkani detalji

Lagani materijali za tople dane koji dolaze

Eksperimentima i ekstravaganciji nema mjesta među klasikom

Magični vrtuljak krije prave modne kolačiće

Zvijezda revije - Kejt Mos


Andrea Kljajić je studentica prava, provincijalka pod svjetlima velegrada, kozmopolit otvorenog srca i uma, serijski monogamna ovisnica o ljubavi, zaljubljenik u poeziju Miroslava Antića, gracioznost Audrey Hepburn i filozofiju Jean Paul Sartre-a. Ona je vječiti sanjar inspiriran pisanom riječi i ostarit će u kutiji modnih časopisa, knjiga, CD-a i cipela.