Nova kampanja modne kuće Alexander McQueen

Jedna od najjačih modnih kuća na svetu izabrala je za svoju novu modnu kampanju Edi Kembel, koja je ovog leta briljirala i za editorijal modne kuće Hugo Boss. 

Edi je u ekstravagantnim kreacijama pozirala pred objektivom Stivena Klajna, a kampanja treba da predstavi romantičnu i divlju lepotu. Nova kolekcija za jesen/zimu 2014. istovremeno je briljantna i jeziva, u tome je njena jedinstvenost.

Unknown 1 9 Modne vesti: Alexander McQueen, Karl Lagerfeld i Valentino Unknown 2 6 Modne vesti: Alexander McQueen, Karl Lagerfeld i Valentino

Uskoro lutka inspirisana likom Karla Lagerfelda

Karl je 2009. obukao Matellove Barbike u znak pedesete godišnjice od prve Barbie lutke. Sada će Matell odati počast Karlovom radu i napraviti lutku inspirisanu njegovim likom!

Barbie Lagerfeld neće izgledati kao Ken, već baš kao Barbika, ali sa sivom kosom svezanom u rep, sa kožnim rukavicama bez prstiju u uskim pantalonama.

Lutka inspirisana njegovim likom, trebalo bi da se pojavi već krajem ove godine, a morate priznati da je Karl od svog imena napravio pravi brend.

fs karl barbie Modne vesti: Alexander McQueen, Karl Lagerfeld i Valentino

Valentino piše knjigu

Poznat po raskošnim žurkama u svom domu, dizajner Valentino Garavani predstavio je knjigu koja će se naći u prodaji krajem ove godine, pod nazivom: “Valentino: At the Emperor’s Table”.

Knjiga je vrlo lična i treba da dočara atmosferu iz njegove kuće, života i sa privatnih zabava. Tu će se naći i prikaz njegovog veličanstvenog doma, koji je fotografisao Oberto Gili.

“Često sam sam kod kuće”, kaže Valentino, “zabava za trideset ljudi ili za samo jednog je ista: hrana mora da bude na prelepom tanjiru.”

vgaravani 7may12 v 9may12 rex bb 320x480 Modne vesti: Alexander McQueen, Karl Lagerfeld i Valentino

Tara Đukić

Editors choice