Na ASOS sajtu online kupovina stagnirana

Ukoliko ste ove nedelje planirale da obavite online šoping i zabavite se gledajući firmirane krpice, otpišite ASOS-ov sajt koji je isključen pošto je vatra besnela kroz U.K. skladišta sinoć.

Kada ukucate njihovu web stranu na internetu uverićete se u maločas izrečeno. “Žao nam je što smo morali da isključimo sajt  zbog požara u našem glavnom skladištu”, kaže e-prodaja. Kako saznajemo, niko nije povređen, ali se još uvek ne zna veličina štete. Nadamo se da ovaj online zastoj neće potrajati.

152 Modne vesti: ASOS, Miss Vogue, Chanel i Lima

“Miss Vogue” i “Chanel Chance” udružili snage

“Miss Vogue” udružio je snage sa “Chanel Chance” kako bi zajedno napravili specijalan događaj u Londonu “Selfridges”.

Na slavlje prilikom otvaranja prelepe radnje “Beautiful Garden” bili su pozvani i čitaoci “Miss Vogue” magazina, kako bi zavirili u taj čarobni svet. Saradnja je proizvela i naredne slike objavljene u “Miss Vogue” časopisu, a koje služe kao reklama za ovaj predivni parfem iz Chanel kolekcije.

239 Modne vesti: ASOS, Miss Vogue, Chanel i Lima

Adrijana Lima novo lice Maybelline kompanije

Iako nam izgleda kao da je čitav vek provela u ulozi Viktorijinog anđela, sada su novi poslovni poduhvati ispred nje, a kompanija Maybelline poželela je da ova lepotica ponovo bude deo njihove kampanje.

Pošto je to bila u periodu 2003- 2009. Lima je srećna što će biti deo brenda opet i što će na snimanjima biti rame uz rame sa takođe poznatim Džordan Dan i Kristi Tarlington.

adriana lima beauty1 Modne vesti: ASOS, Miss Vogue, Chanel i Lima

Izvor fotografija: marinamonroe.com

Violeta Stojanović

Editors choice