Bijonse krasi naslovnicu magazina “CR Fashion Book”

Nakon što su na dodeli VMA nagrada sve oči bile uprte u nju, Bijonse je ponovo u centru pažnje, jer peti put krasi naslovnicueditorijal magazina “CR Fashion Book”. Dizajner brenda Givenchy, Rikardo Tiši bio je zadužen za pevačicin glamurozan izgled u editorijalu, dok je fotografije editorijala nazvanog “Queen B” radio Pjer Debišir.

modne vesti bijonse hm i majli sajrus cr fashion book Modne vesti: Bijonse, H&M i Majli Sajrus modne vesti bijonse hm i majli sajrus cr fashion book naslovnica Modne vesti: Bijonse, H&M i Majli Sajrus modne vesti bijonse hm i majli sajrus cr fashion book editorijal Modne vesti: Bijonse, H&M i Majli Sajrus

H&M objavio reklamnu kampanju za svoju jesenju kolekciju

Top modeli Liu Ven, Lija Kebede i Nataša Poli zaštitna su lica kampanje brenda H&M za novu, jesenju kolekciju. Popularne manekenke u kampanji nose odevne kombinacije jesenjih tonova, kao što su vojnička zelena, siva i bež. Odevene u glomazne džempere, duge kapute i šik bluze, Liu, Lija i Nataša su na najbolji način prikazale ovu novu kolekciju svetski poznatog brenda.

modne vesti bijonse hm i majli sajrus liu ven Modne vesti: Bijonse, H&M i Majli Sajrus modne vesti bijonse hm i majli sajrus natasa poli Modne vesti: Bijonse, H&M i Majli Sajrus modne vesti bijonse hm i majli sajrus lija kebede Modne vesti: Bijonse, H&M i Majli Sajrus

Majli Sajrus na naslovnici magazina “V”

Kontroverzna pop zvezda Majli Sajrus krasi devedesetprvo izdanje magazina “V”, i to naslovnicu i editorijal pod nazivom “Rebel”, za koje je fotografije radio kreativni direktor brendova Chanel i Fendi, Karl Lagerfeld. Popularna pevačica na naslovnici nosi kombinezon brenda Fendi, koji je za ovu priliku izabrala stilistkinja Karlin Cerf.

modne vesti bijonse hm i majli sajrus v magazin Modne vesti: Bijonse, H&M i Majli Sajrus

Jasna Đorđević

Editors choice