Usuđuješ li se da kažeš „Da“ i budeš ženstvena i strastvena u svakom trenutku? (Blog)

Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

U susret avanturi: Zašto je život punim plućima sinonim za sreću? (BLOG)

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Modne vesti: Guess, Alesandra Ambrosio i Chanel

Modne vesti: Guess, Alesandra Ambrosio i Chanel

Brend Guess predstavio novu kampanju za 2014. godinu

Brend Guess je za potrebe nove kampanje odabrao Japan kao inspiraciju i tom prilikom predstavio kolekciju koja je inspirisana ovom zemljom i istočnjačkom kulturom. Fotografije za kampanju radio je Čen Men, dok se na njima pojavljuju manekenke Megan Vilijams i Karman Ngaia, koje su pozirale na ulicama Tokija, ali i u podnožju planine Fudži. Kolekcijom dominiraju kombinacije crne i crvene boje, koje je za tu priliku birao Satoši Hirota.

modne vesti guess alesandra ambrosio i chanel kampanja Modne vesti: Guess, Alesandra Ambrosio i Chanel modne vesti guess alesandra ambrosio i chanel kampanja 2014 Modne vesti: Guess, Alesandra Ambrosio i Chanel modne vesti guess alesandra ambrosio i chanel kampanja 2014 japan Modne vesti: Guess, Alesandra Ambrosio i Chanel

Alesandra Ambrosio zaštitno lice kampanje brenda Replay

Popularni brazilski supermodel Alesandra Ambrosio zaštitno je lice nove kampanje brenda Replay, koja nosi naziv “Hyperflex denim”. Čine je modeli džinsa koji su sto posto fleksibilni i elastični, a koji su testirani na fudbalerima, što je i prikazano u reklami koja je objavljena uz fotografije kampanje.

modne vesti guess alesandra ambrosio i chanel replay Modne vesti: Guess, Alesandra Ambrosio i Chanel

Modna kuća Chanel predstavila kampanju “Chanel Cruise” za 2015. godinu

Modna kuća Chanel predstavila je kampanju za kolekciju “Chanel Cruise” za 2015. godinu, koju krasi manekenka Džoan Smols. Lepoj portorikanskoj manekenki se na fotografijama pridružio Hadson Kroenig, sin muškog modela Breda Kroeniga, dok je fotografije za kampanju radio Karl Lagerfeld. Džoan na fotografijama nosi modele iz nove kolekcije ovog brenda, koja je inspirisana orijentalnim romantizmom.

modne vesti guess alesandra ambrosio i chanel cruise Modne vesti: Guess, Alesandra Ambrosio i Chanel modne vesti guess alesandra ambrosio i chanel dzoan smols Modne vesti: Guess, Alesandra Ambrosio i Chanel modne vesti guess alesandra ambrosio i chanel dzoan smols hadson kroenig Modne vesti: Guess, Alesandra Ambrosio i Chanel

Jasna Đorđević

Editors choice