Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Zašto je zdravo laneno seme i kako ga koristiti?

Modne vesti: Just Cavalli, Irina Šajk i Rouzi Hantington-Vajtli

Modne vesti: Just Cavalli, Irina Šajk i Rouzi Hantington-Vajtli

Just Cavalli kampanja za jesen-zimu

Poslednja kampanja brenda Just Cavalli za kolekciju jesen-zima inspirisana je rokenrolom. U kampanji su se našli Lengli Foks Hemingvej, Rubi Stjuart, Metju Vajthaus i Majli Kjuran. Kampanju je radio Majkl Komt. U kolekciji dominiraju jače boje i printovi koju su zaštitni znak ovog brenda.

just cavalli 2014 fall winter campaign1 Modne vesti: Just Cavalli, Irina Šajk i Rouzi Hantington Vajtli just cavalli 2014 fall winter campaign2 Modne vesti: Just Cavalli, Irina Šajk i Rouzi Hantington Vajtli just cavalli 2014 fall winter campaign3 Modne vesti: Just Cavalli, Irina Šajk i Rouzi Hantington Vajtli

Irina Šajk na naslovnoj strani magazina “Vogue”

Zlatna devojka Irina Šajk našla se na naslovnoj strani magazina “Vogue” u izdanju za Brazil. Ona je pozirala u belom šortsu i zlatnom topu koji je naglašavao njen tamni ten. Irina ne silazi sa naslovnih strana prestižnih magazina, pa će se tako naći na naslovnoj strani u avgustovskom izdanju magazina “Vogue”.

irina shayk vogue brazil 2014 cover 1 Modne vesti: Just Cavalli, Irina Šajk i Rouzi Hantington Vajtli

Rouzi Hantington-Vajtli u kapmpanji za Prabal Gurung

Poznata manekenka našla se u zanimljivoj kampanji za jesenju kolekciju brenda Prabal Gurung. Kampanja pokazuje Rouzi Hantington-Vajtli u planinskim uslovima, a scenografiju je smislio Džerard Santos, dok je za fotografije bio zadužen Kris Sajmonds. Crvene haljine, kaputi i džemperi samo su neki od komada koji će se naći u jesenjoj kolekciji ovog brenda.

prabal gurung 2014 fall winter campaign2 Modne vesti: Just Cavalli, Irina Šajk i Rouzi Hantington Vajtli prabal gurung 2014 fall winter campaign3 Modne vesti: Just Cavalli, Irina Šajk i Rouzi Hantington Vajtli prabal gurung 2014 fall winter campaign4 Modne vesti: Just Cavalli, Irina Šajk i Rouzi Hantington Vajtli

Mirjana Radojević

Editors choice