Karli Klos postala novo zaštitno lice brenda L’Oreal Paris

Nakon što se neko vreme spekulisalo da će poznati top model Karli Klos postati zaštitno lice svetski poznatog brenda L’Oreal Paris, te glasine su konačno, mada još uvek ne zvanično, potvrđene. Naime, čelnici poznatog brenda objavili su kratki video u kojem predstavljaju svoju novu muzu, kojoj se lice ne vidi u potpunosti, ali je vrlo jasno da je u pitanju poznati model. Ovo je njena treća po redu saradnja sa poznatim kozmetičkim kućama, jer je ranije ove godine postala zaštitno lice brendova Chanel, za parfem Coco Noir, i Lancaster Paris.

modne vesti karli klos zuhair murad i dzoan smols loreal paris Modne vesti: Karli Klos, Zuhair Murad i Džoan Smols

Modna kuća Zuhair Murad predstavila reklamnu kampanju za jesenju kolekciju

Reklamna kampanja modne kuće Zuhair Murad za kolekciju jesen/zima 2014. godine konačno je objavljena, i sav akcenat u njoj stavljen je na glamurozne crne haljine i toalete ovog poznatog kreatora. Zaštitno lice nove kampanje je model Maša Voronia koja je pozirala fotografu Rabi Junsu, dok su za njen izgled bili zaduženi Patrik Rahme i Ivana Bou Selemeh.

modne vesti karli klos zuhair murad i dzoan smols kolekcija jesen zima Modne vesti: Karli Klos, Zuhair Murad i Džoan Smols modne vesti karli klos zuhair murad i dzoan smols kolekcija jesen zima 2014 Modne vesti: Karli Klos, Zuhair Murad i Džoan Smols modne vesti karli klos zuhair murad i dzoan smols kolekcija jesen zima kampanja Modne vesti: Karli Klos, Zuhair Murad i Džoan Smols

Model Džoan Smols krasi naslovnicu magazina “Self”

Model Džoan Smols krasi naslovnicu najnovijeg, oktobarskog izdanja magazina “Self”. Fotografije za ovo izdanje radio je Patrik Demarkelijer, dok se Džoan na njima pojavljuje u odevnim komadima koji laskaju njenoj figuri, a koje je za tu priliku birala Melisa Ventosa Martin. U intervjuu koji je dala za magazin Džoan je govorila o svojoj ishrani, kao i o vežbama koje praktikuje.

modne vesti karli klos zuhair murad i dzoan smols self naslovnica Modne vesti: Karli Klos, Zuhair Murad i Džoan Smols modne vesti karli klos zuhair murad i dzoan smols self editorijal Modne vesti: Karli Klos, Zuhair Murad i Džoan Smols

Jasna Đorđević

Editors choice