Kendal Džener na naslovnoj strani magazina “Teen Vogue”

Kendal Džener brzo napreduje u svetu modelinga, a u seprembru će se naći čak na dve naslovne strane. U pitanju su naslovne strane za isti magazin “Teen Vogue”. Kendal je privukla pažnju jer je pozirala u dva različita izdanja- jednom romantičnom i nežnom i drugom urađenom u stilu 60-tih godina, noseći klasično odelo i šešir. Kendal je ove godine ostvarila brojne saradnje sa poznatim dizajnerima  a našla se i na nekoliko naslovnih strana.

Kendal Džener Modne vesti: Kendal Džener, Rijana i Ketrin Kruger

Rijana u kampanji za kozmetiku MAC

Poznata pevačica Rijana, postala je zaštitno lice kampanja za kozmetiku MAC i njihovu jesenju kolekciju pod nazivom Viva Glam. Obučena u zelini top i suknju, i sa zelenom kosom Rijana je promovisala proizvode koji će se naći u prodaji od septembra. U ovako glamuroznom i šik izdanju ona je reklamirala njihov novi karmin.

Rijana Mac Modne vesti: Kendal Džener, Rijana i Ketrin Kruger MAC Rijana Modne vesti: Kendal Džener, Rijana i Ketrin Kruger

Ketrin Kruger u editorijalu za “Harper’s Bazaar”

U editorijalu za kinesko izdanja magazina “Harper’s Bazaar” našla se Ketrin Kruger. Ona je pozirala ispred fotografa u dugim haljinama  i kratkim kombinezonima. Duge haljine naglasile su njen glamurozan izgled. Za stajling je bio zadužen Huan Sebrian.

 Modne vesti: Kendal Džener, Rijana i Ketrin Kruger

Mirjana Radojević

 

Editors choice